Klare til feiring!

 

 Fikk brått lyst til å ønske de av dere som fremdeles tar dere bryet med å titte innom bloggen min en flott 17. maifeiring i morgen!

 

Her har dagen gått med til forberedelser til den store dagen. Alle har bidratt, og jeg kan forsikre om at vi ikke skal gå sultne til sengs i morgen! ;-) Her er Pavlova, hjemmelagde makroner, is, gelé, sjokolade, bær og karameller - og det til kaffen ETTER restaurantbesøk tidligere på dagen. Oi oi oi! Dessuten er bordet dekket og huset pyntet til fest. Bunadsskjorter og flagg er strøket og henger sirlig og klar til bruk. Vi har gjort det som står i vår makt for å få en fin nasjonaldag. Nå ber vi bare om at værgudene kan komme i godlune i løpet av natta og gjøre meteorologenes spådommer til skamme. Vi vil ha oppholdsvær!

 

Jeg ønsker dere en flott 17. maifeiring!

Håper dagen blir slik du ønsker deg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

God natt fra

Hege

2 kommentarer

fruensvilje

17.05.2015 kl.21:50

Hei Hege ,så utrolig hyggelig å høre fra deg :)) og som vanlig er det så nydelig hjemme hos dere ,håper dagen ble nydelig.Jeg og mannen dro på bobiltur og har opplevd mye flott på 2 dager:) og sola fikk iallefall vi

Med andre ord

02.06.2015 kl.11:33

fruensvilje: Takk for koselige ord, kjære du! Her har vi det bra, men travelt, så jeg stort sett har valgt å prioritere bloggen bort. Er aktiv på Instagram, og jeg rekker ikke over alt. ;-)
Bobiltur er jo kjempegøy. Elsker camping! Vi har vogn stående fast i Bodø nå, hvor mannen min kommer fra. Det er første sommeren vi skal tilbringe i vogn der oppe, så det blir spennende. Håper på varme og midnattsol... ;-) Håper alt er bra med deg, og igjen tusen takk for kommentaren! Stor klem fra meg.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 11, 16 og 17 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits