Det kribler


Når gradestokken tipper tosifret antall varme for første gang i år, når sola skinner - og varmer, når jeg går lang tur med Anton og oppdager at det spirer og gror - og blomstrer - ja, da kribler vårfølelsen i kroppen og gjør meg energisk og i kjempehumør!


...og godt er det! Vi har nemlig fått nykjøkkenet i hus så det er bare å brette opp ermene og kaste seg over sånn rundt regnet 1372 kolli med kjøkkendeler! Haha.


Wish us luck! ;-)

10 kommentarer

fruensvilje

25.02.2014 kl.18:20

først av alt vil jeg ønske dere lykke til ja det ser ut som dere trenger det :))og så lurer jeg på om krokusane virkelig har kommet så langt hos dere,dei var jo bare så flotte da :))ja nå vil vi ikke ha mere vinter

Grete

25.02.2014 kl.18:25

Å så deilig med kjøkkenet i hus :)) mye jobb, men veldig gøy også synes jeg da....sjøl med tusenog...deler hihi

Flott vårvær hos dere også ser jeg, deilige tider vi går i møte nå ja :)

Med andre ord

25.02.2014 kl.19:50

fruensvilje: Takk. Ja, lykkeønskninger settes stor pris på.
Ja visst har krokusene kommet så langt. Hurra!

Med andre ord

25.02.2014 kl.21:09

Grete: Mye jobb, ja, men en kjekk jobb! Og så ser man jo stadig framgang, og det liker vi. ;-)
Jeg elsker våren, og nå er vi i startgropa! :-D

Anette

25.02.2014 kl.21:15

Åh, så vakre bilder! Vi er ikke helt der enda, men jeg kjenner i luften at noe er på gang. Hvis ikke magefølelsen min slår til og vi får snø i mars og april ;) Oioioi, så mange fine pakker, der er det litt å henge fingrene i, ja. Ingen tvil om at dere får det fint, det ser jeg på de koselige "snappene" fra deg ;) <3

Marit

26.02.2014 kl.00:21

Våren har det liksom med å komme litt fortere på Vestlandet enn her sør. Nydelige bilder. :o) Og lykke til med kjøkkenbygging. Hørtes slitsomt ut, men tenkt så greit det blir etterpå!!

Med andre ord

26.02.2014 kl.16:16

Anette: Det er så herlig med vår i lufta! Bare å glede seg. :-)
Ja, vi har tro på at huset blir bra når vi blir ferdige, men det er jo et godt stykke igjen dit... Gleder oss masse'
Takk for visitten på bloggen min, og for koselige snapper. <3

Med andre ord

26.02.2014 kl.16:19

Marit: Det er på denne årstida det er en fordel å bo her i Rogaland! Om litt får jo dere mer varme og stabilitet enn oss. Ei herlig tid vi har i vente alle sammen!
Du har helt rett - oppussing er slitsomt, men verdt strevet.
Takk for at du tittet innom!

fabiolita

28.02.2014 kl.23:04

Hei hei :0)

Flotte bilder som alltid og godt du dere har noe å pusle med framover , og det kommer til å bli så flott!

Vi har hatt samme vår følelsen her hjemme og gleder meg til våren nå!

klemmer til deg snuppa :0)

monica

07.03.2014 kl.23:43

Så heldige dere er som har sånn vårvær og får energi.Her på lillehammer har vi nesten ikke sett solen i hele vinter(det er veldig uvanlig) og det er grått og trist ute.Regner og all snøen er borte snart.Jeg føler jeg blir snytt for den fineste tiden med snø som smelter i solen og vi hører smeltevannet dryppe fra taket.Blir deprimert og tung til sinns av dette været her.Tipper vi har litt vestlandsvær her nå,sånn dere er vant til at vinteren er ;) Deilig og få litt jobb med kjøkkendeler da ;) God helg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits