Travelt

Fy søren, så travelt vi har det om dagen. Det er ingen bedring i rotet og støvet og vi bor like trangt på loftstua. Men - det ER framgang. Oppussingen går framover og vi har jo aldri vært så nær et ferdig resultat som nå. ;-)

Rommene er nå både ferdig platet og sparklet, og malingen er påbegynt. Flisene i gangen ligger ferdiglagte og fine. Malingen er planlagt ferdigstilt i løpet av uka, stuegulvet skal legges i begynnelsen av neste uke, og så kommer kjøkkenet - kanskje det mest spennende av alt! Til slutt skal vindusbrett, lister og dører på plass og så kan vi omsider begynne på den kjekke biten med å møblere og pynte. ;-)

I dag kom årets første(!), og forhåpentligvis siste snøfall. Med mildvær i vente vil nok det hvite teppet forsvinne like raskt som det kom, men jeg fikk i alle fall fotografert treet "mitt" i lett vinterdrakt i dag:


Anton var også med ut. Han snuste litt ekstra rundt, siden han som rogalendinger flest ikke er spesielt godt vant til vinterføre. ;-)

Ellers lite spennende å melde herfra. Det går i oppussing, jobb og det å få dagene til å fungere best mulig rent praktisk med 5 tobeinte og 1 firbeint venn på meget begrenset antall kvadratmeter...

Moralen er: Sett pris på det kjøkkenet og de møblene du faktisk har. Haha.

I neste innlegg har jeg forhåpentligvis bilder fra nyrommene å vise dere.

Vi høres/snakkes/blogges! 

3 kommentarer

fruensvilje

19.02.2014 kl.22:12

det er en jobb å bo samtidigt som en pusser opp det hvet jeg alt om ;))da vi flyttet til leira med 4 barn hadde vi ikke bad og kjøkkenet måtte rives pga vannskade:))barna stelte seg hos bestemoren og vi jeg og min mann på vaskerommet,mat ja det ble brødskiver på stua :))men det går bra til slutt :))lykke til videre

Grete

20.02.2014 kl.08:37

Så da vet vi hva vinterferien din skal benyttes til :)) bare tenk hvor herlig det blir når dere blir ferdig, lys i enden av tunellen :))

fabiolita

23.02.2014 kl.14:48

Lykke til :0)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits