Hurra!


I dag har sola endelig lyst opp dagen vår, etter lange, grå uker med veldig mye regn. Benn og jeg feiret lyset med å ta turen inn til Stavanger og gikk tur i det fine været. Pizzapause tok vi også, noe som både smakte godt og som tinte opp kjølige kropper. Det var nemlig nokså surt ute. Foreløpig avgir vel sola så og si ingen varme. ...men vakkert lys gir den, og det motiverer jo meg til å ta noen bilder.

Her er dagens utvalgte:

Disse bildene er fra vakre, gamle Stavanger...

...og dette er i Vågen:

Måka satt lenge rolig og beundret den fine byen sin. :-)

...og som vanlig kom Benn bakfra og snikfotograferte meg. ;-)

Vel hjemme igjen har vi fått med oss Norges åpningskamp i håndball-EM. Det ble dessverre tap mot islendingene. Anton brydde seg lite om kampen, men var riktig godt fornøyd med å ha Benn i sofaen:

 

Og vips, så var helga over for denne gang! Vel - skal vel rekke en kopp med noe godt og varmt og en øøørliten bit med noe å dekke sukkerbehovet med før kvelden er omme... ;-)

2 kommentarer

Grete

12.01.2014 kl.19:13

Flotte bilder fra hjembyen til min kjære, og der eldstejenta mi bor og studerer :)) Ikke så ofte vi tar turen inn til byen, stort sett besøker vi svigermor, men når jeg ser disse fine bildene ser jeg jo hvor fin byen egentlig er.

Vi har også hatt samme fine kjølige været i dag, men vi rota bort tida med rydding !! ble tur på vovene og gubben i kveld da mens jeg lagde middag :)

fruensvilje

13.01.2014 kl.09:42

Stavanger må være Norges fineste by :))og bildene ytte den beste rettferdighet,nydelige var dei

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits