Fototur

Lenge siden vi har vært på fototur, men i dag skyndte vi oss ut mens det fremdeles var litt dagslys. Veldig fint å tenke på at dagene blir lysere for hver en dag nå, og at fotomulighetene blir mange framover (i alle fall hvis vi bare tar faktoren med dagslys med i betraktningen, og ikke bryr oss om tidkrevende prosjekter og plikter - hehe).

Vi kjørte til Gloppedalsura, en liten time hjemmefra. Lyset, som jo er av avgjørende betydning for fotografering, var på vår side. Gjennom det lave, tette skydekket presset det seg akkurat nok lys gjennom til at jeg synes jeg fikk et spennende uttrykk i bildene mine.


 

Ved å vende meg 180 grader rundt, var lyset fremdeles tilstede langt der nede, men framsto likevel helt annerledes:

 

Mens jeg fotograferte tok BP dette bildet av meg:

 

De nakne trærne og det veldig lave skydekket ga en nærmest trolsk stemning. Under kan du se et (skremmende) eksempel! ;-)

 

 

Vel, det var alt for denne gangen... Jeg ser jo at mange titter innom bloggen min selv om jeg har vært en ustabil blogger de siste månedene. Tusen hjertelig takk for at dere er så trofaste!

Nå fredagskoser vi oss med rødvin, sjokolade og godt selskap. Høres ikke det fint ut?

4 kommentarer

fruensvilje

11.01.2014 kl.08:54

God morgen.Det var nydelige bilder,det blir en egen stemning når tåka ligger lavt i terrenget ja.

Lørdagskosen høres deilig ut,men jeg er med på en 90 dagers godtestopp hi hi så her blir det ikke mye sjokolade på en stund

Livsrom

11.01.2014 kl.11:23

Nydelige , spennende bilder:) Du er ikke alene om å ønske deg mer lys;)

Gleder meg til våren selv om det ikke har vært så mye vinter, har lyset vært borte.

Grete

11.01.2014 kl.14:01

Har vært der jeg også, litt av et "villt" sted egentlig, flotte bilder :))

helgemamma

12.01.2014 kl.18:00

Takk for titten :-) Du har alltid så fine bilder. Disse viste en litt trolsk stemning som jeg likte :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits