Årsskifte

 

Først av alt vil jeg ønske dere alle et riktig godt nytt år!

Bak oss ligger jul og nyttårsfeiring. Håper alle har hatt gode og minnerike dager, slik vi har hatt.

Foran oss ligger 363 blanke 2014-dager, hvor det blir opp til oss selv å fylle dem på en god måte.

I dag var det hverdag igjen hos oss. Jeg har vært på jobb - en myk start med planleggingsdag med spennende faglig innhold og nydelig hotellunsj. I morgen har jeg fri. Ergo har jeg allerede tatt helg. ;-) Jeg sa jo myk start!

Etter jobb har vi rensket huset for alt som minner om jul. Nisser og engler skal få hvile velfortjent på loftet i nærmere et år før de er klare til ny dyst.


 

Juletreet har vi møysommelig fjernet lys og pynt fra, før vi skååånsomt bar det gjenom huset og ut. Heldigvis hadde vi kjøpt et kvalitetstre så det ble lite barnåler å støvsuge opp. ;-P

 

Som sagt er det nå på tide å se framover og fylle dagene som best vi kan. Hos oss vil de første månedene preges av oppussing. Vi skal bytte kjøkken og fikse hele 1. etasje fra tak til golv. Styr når det står på, men det blir verdt det. Vi starter rivingen med det aller første... Deretter blir det fullt fokus på konfirmasjonsforberedelser til Annas konfirmasjon i mai.

Innimellom håper jeg å finne tid til litt blogging og litt fotografering. Blir jeg "borte" fra tid til annen er det stor sjanse for at jeg har prosjekter på gang. ...meeen I'll be back!

Nå skal jeg joine Benn i sofaen og se litt "Tid for hjem" på TV.

 

Solastranda i går... Snakk om ro og avkobling. :-)


Vi høres snart!

7 kommentarer

Monica

03.01.2014 kl.00:03

Deilig og få ut jula.tror den skal ut her i helgen.Godt nytt år til deg også. Nydelig bilde fra solastranda:)

MissMette

03.01.2014 kl.02:27

Hei Hege - ønsker deg et riktig godt nytt år ☆ Gleder meg til å fortsatt følge deg i det nye året som kommer også ☆ Spennende med oppussing, gleder meg til å se :) - ha en fin, fin fredag og helg som kommer.... Så titter jeg innom igjen ganske så snart ☆ Klem fra Mette

fruensvilje

03.01.2014 kl.07:15

god morgen og godt nytt år.

Det var et vakkert bilde fra solastranden,bare noen få minutter fra min søster :))

Dere har virkelig en del forran dere,mye jobb og mye spenning:)ønsker dere lykke til og ha en fin dag

Grete

03.01.2014 kl.09:33

Godt Nytt År til deg og sine :)) og nytt kjøkken da gitt, det blir spennende :)) jeg er veldig fornøyd med mitt nye fra ikea :)

Livsrom

03.01.2014 kl.09:53

Godt nytt år:) Jeg forstår det bli ordentlig fornying hos derer.....Slitsomt, men gøy;)

Deilig å få ut julepynten, men hos meg er ikke det gjort på en dag.

Bildet ditt var nydelig:)

Siv Svanem

03.01.2014 kl.12:23

Julen er på vei ut her også. Deilig...

fabiolita

03.01.2014 kl.19:30

Hei Hei Hege:0)

Godt nytt år kjære deg!

Og hvilken spennende start du dere får med oppussing, tenker at alt "styret" er verdt det når du dere får det slik som dere vil ha det! Gleder meg til å se forandringene hjemme hos deg, og masse lykke til!!

Ha en super kveld og god helg til deg og dere!

Og som alltid flotte bilder!

Klemmer til deg :0)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits