Det lakker og lir

 

Det er bare 4 små, korte dager igjen til jul. Har veldig mange baller i lufta om dagen, som folk flest, så det gjelder å finne tid og rom til å kose seg innimellom slagene. Med litt planlegging går det jo også an å kose seg med mange av gjøremålene sine.

I dag har Andrine hatt siste sin siste skoledag med nissefest, grøt og kos. Jeg tok dette bildet av henne før hun gikk i dag tidlig:

Nissejenta mi!
...og nissegutten. Haha.

 

I går pyntet vi juletreet, men det betyr på ingen måte at vi er klare til jul. Vi har bare byttet litt om på prioriteringene dette året.

De to store jentene var også med og pyntet, men det var ikke snakk om å stille opp på fotografering der i gården. ;-)


Lys og advent hører sammen som fot i hanske, eller hånd i hose, eller hva det nå heter.

 

I kveld skal vi på en lokal juleforestilling på Betel her i bygda. Etter sigende er vi garantert julestemning i etterkant, så det gleder vi oss til å få med oss. :-)

Nå lukter det forresten en god blanding av pizza (Anna lager) og kakemenn (Astrid og Andrine har nettopp bakt) her. Julelukter er definitivt med å skape stemning. Nå er jo ikke pizza noen julelukt, men godt lukter det lell. ;-) Jammen godt at jentene er så store blitt at de kan fikse litt godsaker på kjøkkenet uten hjelp av mora. :-)

Så sånn er ståa her i huset, sånn omtrent... Lurer på om det er sant at det blir jul uansett? ;-)

Er du klar til jul?

3 kommentarer

helgemamma

20.12.2013 kl.16:59

Så flotte bilder! Og nydelig nissejente og sjarmerende nisse"gutt" :-)

Jeg er ikke litt ferdig en gang..he he.. Men ungene kommer ikke før 3. juledag så noen pakker kan jeg vente med å pakke inn... Men tenker at innen jeg legger meg lille julaften så er huset her også julepyntet :-)

fruensvilje

20.12.2013 kl.17:16

du for et hærlig bilde :))ja det er godt når barna vokser til og kan hjelpe ho mor og han far :)) kos dokke på festen og ha ei skikkelig fin og god jul om du ikke skulle titte innom igjen

fabiolita

21.12.2013 kl.19:56

Hei hei Hege:0)

Flotte bilder som alltid!!

Jeg har alle julegavene i boks og det er det ;0)

men fra og ha julen hjemme for tre dager ,siden så ble vi invitert til halvbror, noe vi takket ja til. dermed har jeg ikke stresset noe med noe annet da våres barn ikke skal være hos oss, og vår reise til alpene måtte avbestilles ;( ikke alle var enig i det..... for å si det pent.. men julen kommer til oss i morgen eller lille julaften ,

Ha en flott kveld! klemmmer til flotte deg :0)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits