Ungdommen nå til dags

 

"Ungdommen nå til dags" er et uttrykk jeg ofte har fått høre, helt fra jeg selv var ungjente. Det er ikke spesielt positivt ladet. Vi voksne har lett for å se på ungdommen med kritiske øyne. Gjør de noe uheldig er vi raskt ute med pekefingeren og skjenneprekenen. Alt det positive ungdommen har å by på, hører vi sjelden om. Da vi var i Stavanger i dag opplevde vi noen flotte ungdommer som viser at "ungdommen nå til dags" har store hjerter og mye å by på, bokstavelig talt.

Da vi tuslet rundt i et vakkert, snødekket Stavanger, ble vi møtt av en ungdomsgjeng på 4 som smilende lurte på om vi ville ha en kopp kakao. De tilbød også klementiner og pepperkaker. Vi var litt kalde da og takket ja til en kopp kakao. Jeg spurte dem hvem de representerte. De sa da at de bare var ute for å glede folk! Jeg ble så rørt og varm innvendig. Tenk at de brukte fritida si på en slik måte! Kanskje hadde de også handlet inn godsakene for egne penger, men det vet jeg jo ikke. Ingen skal komme og si at noe negativt om "ungdom". De aller aller fleste er flotte, omsorgsfulle mennesker med store hjerter! Jeg skrøt av dem og takket pent. Da ønsket de oss en fin lørdag og god jul, før de gikk videre og tilbød godsakene sine til andre, tilfeldig forbipasserende. Er det ikke flott? Her antar jeg at de fleste av oss har noe å lære. 

 

 


Jeg satte meg ned utenfor en butikk og nøt kakaoen jeg fikk servert.

 

Tusen takk til den flotte ungdommen, som gjorde en frivillig innsats i dag for at vi og andre skulle få en god opplevelse!

 
4 kommentarer

Livsrom

07.12.2013 kl.21:42

Utrolig koselig opplevelse:) Nei, ungdom skal ikke ha bare pepper, nei:):)

Siv Svanem

08.12.2013 kl.10:09

Så koselig og jeg er helt enig, treffer masse hyggelige, omtenksomme ungdommer jeg også.

venkesstrikk

08.12.2013 kl.11:24

Dette så koselig ut:-)

De fleste ungdommer er flotte eksemplarer. Heldigvis:-)

fabiolita

21.12.2013 kl.20:42

Hei ;0)

det er jo helt fantastisk opplevelse, og tenker ungdommen var fornøyd selv ja!

klemmer;0)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits