Winter Wonderland for én dag

 

I går stilnet den sterke stormen vi har hatt, og i løpet av natten hadde snøen lavet ned så vi våknet til et fantastisk skue. Ute var det lyst, hvitt og innbydende. Vi bestemte oss derfor raskt for at denne dagen måtte nytes ute! Det er nemlig meldt mildvær og regn igjen allerede fra i morgen. Dermed lot vi plikter og julestress få fri, kledde på oss og gikk ut.

Jeg har mange bilder jeg har lyst til å dele på bloggen i dag, så forbered deg på et "ras" mens du scroller deg nedover... :-)

Først ut er noen bilder fra området i nærmiljøet vårt, bare et par minutters gange unna. Disse er tatt i blåtimen i morges, mens sola var i ferd med å dukke opp:

 

 


 

 

 

 


Riska gamle kirke i nykledd vinterdrakt.

 

Lurer du på hvordan en hund som Anton ser ut når han har vært på morgentur i 15 centimeter nysnø?
Svaret får du her:


Mesteparten av den lille kroppen er full av "snøballer". Det er jo naturligvis plagsomt og kaldt for han, så dermed bærer det rett inn i dusjen for å få vekk all snøen.

 

Vi tok båten inn til Stavanger på formiddagen i dag. Planen var å bare kose oss, gå på kafé, se på livet og knipse noen vinterbilder. Akkurat slik ble det også. Vi hadde en skikkelig koselig tur, bare BP og meg. ♥
Her skal du få se noen bilder fra turen:

 


Ved Breiavatnet i sentrum er det et tre hvor det er hengt opp hjerter. Jeg synes det var så flott når sola skinte på treet og nysnøen fremdeles lå på greinene i dag.

 Benn fotograferte meg mens jeg fotograferte. Så slik ser det altså ut når jeg holder på og koser meg med iPhoen min. Haha.

 


Benn gjør et krumspring til ære for meg (tror jeg i hvert fall!). ;-)

 


Her har vi beveget oss bort til "fargegata" (Øvre Holmegate). Legg merke til de fargerike husene. Det er alltid mye å feste øynene på der borte. 


Nederst i gata ligger det en butikk som kalles Harry Camping, hvor de fører det meste av det du kan tenke deg, og alt du ikke trodde fantes før du faktisk ser det. Nå i disse juletider er det et helt utrolig utvalg av julepynt av det mer spesielle slaget. Her er noen glimt fra butikken, som vi bare måtte gå innom:

 

  


Litt vanskelig å se i blant alle detaljene, men Benn prøvde altså en julehårbøyle, og ser jammen ut til å trives med å ha den på også. Hvis noen lurer, gikk vi ut av butikken uten å kjøpe den. ;-)

 


Dette paret gikk hånd i hånd og koste seg nok like mye som oss i byen i dag. ♥

 


Denne hilsenen kom til BP i posten i dag. Det er SAS som har forstått det jeg har visst lenge: Benn Peter er best! ;-)

 

Nå er vi vel hjemme igjen, har fått i oss litt mat, og begynner å bli klare til avkast i Norges åpningskamp mot selveste Spania i håndball-VM. Kan bli spennende, tror jeg. Vi skal i alle fall hjelpe jentene så langt det lar seg gjøre fra sofakroken. Hihi.

Jeg har imidlertid en liten godsak til fra Stavangerturen i dag, som jeg skal ofre et eget blogginnlegg på. Det kommer om kun kort tid, hvis du er interessert. :-)

Vi høres veldig snart!

 
2 kommentarer

Livsrom

07.12.2013 kl.21:36

Her var masse flotte bildet:) Og noen stemningsfulle og noen morsomme:)

Det ser virkelig ut som dere har hatt en trivelig dag:)

Så blir jeg jo nysgjerrig, men det var vel meningen;)

Ha en fortsatt fin helg:)

Marit

07.12.2013 kl.22:41

Fantastiske bilder, kan du ikke blåse litt av den julesnøen litt lengre sørover?? Stormen etterlot seg ikke noe her nemlig. Bortsett fra at halvparten av mønesteinene på hytta er forsvunnet.. :(

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits