Litt ny vri på julebaksten

Skulle egentlig svinset rundt i butikkene på julegavejakt nå, men pga sterk vind og dårlig føre på veiene kastet jeg meg heller rundt og bakte litt.

Det ble de gode, gamle sandnøttene som fikk se dagens lys. Synes de er gode og hører med til jul, men kan kanskje virke litt kjedelige. Så jeg satset på en ny vri i år...

Jeg trykket et stjernestempel fra Søstrene Grene på hver av kulene!

Nå har Astrid og jeg smakt på hver vår "stjernesandnøtt". Astrid konkluderte med at disse kakene smaker som god sand. ;-) Dermed sier jeg meg fornøyd - både med smak, konsistens og fasong.

I går hadde Astrid venninner på besøk. De steikte og pynta disse fine pepperkakene til oss:

...så nå begynner kakeboksene å fylles opp til jul. Håper det er litt igjen til julen ringes inn også, for visst er det fristende å prøvesmake på dem om dagen. ;-)

Er du igang med julebaksten?

Én kommentar

Lilli

06.12.2013 kl.16:25

Stilig :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits