Novembersol

 

På denne årstida er det jo ofte veldig mye vind og nedbør her i Rogaland. Derfor er gleden desto større når vi får stille klarvær som vi har hatt i dag. Det var frost til tross for at sola skinte, så bladene på bakken var så pene der de lå med rimlag på...

 

 

 Solstrålene traff også treet "mitt", som jeg ofte går forbi når jeg går tur med Anton. Dermed ble det en liten fotostopp der også. :-) Jeg synes den lave sola lager så fine, gylne fargetoner på det den treffer. Mot blå himmel ble det nakne treet riktig så pent, ikke sant?

 

Etter en rolig hjemmedag med lillemor, begynner det å skje litt her nå. Først ut er middagslaging. Deretter kommer plikter og aktiviteter som perler på en snor... Sånn er det med aktiv ungdom i hus! :-) 

 

Har du vært ute i sola i dag? Eller er det ikke sol hos deg?

 
 

2 kommentarer

fruensvilje

21.11.2013 kl.15:58

så vakre bilder :)hadde jo planer om å sole meg i dag hi hi,men vi fikk bare visitt i noen stakkars minutter på ettermiddagen,men en vakker dag har vi hatt alikavel :)

Fabiolita

22.11.2013 kl.10:11

hei hei ;0)

fantastiske bilder som alltid !

november har jo vært helt suverent iht været og det gjør meg super glad.

og med været så kommer lysten på å gå tur , noe jeg har gjort med gode venninner og min kjære. I dag som i går og dagene før har solen skint og gleder meg igjen til å gå en tur. Velger å starte kjempe tidlig på morgenen slik at jeg rekker en solskinnstur før solen går ned ved fire tiden!

Ha en super dag og god helg!!!

Klemmer til deg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits