Vi gikk og gikk

 

I dag ble det en real søndagstur på oss. Hele fire timer trasket vi i skog og mark rundt Hommersåk, bare avbrutt av en kjærkommen rast ved Måketjern. Der tente vi bål, grillet pølser og stekte pinnebrød. Været var kjølig, men nydelig. Jeg tenker at det ikke kunne vært bedre, årstida tatt i betraktning. :-)


Denne vakre utsikten over Måketjern hadde vi på rasten vår.

 


Benn koste seg ved bålet. Pølsene, og ikke minst pinnebrødene, smakte like godt som turmat alltid gjør. 

 


En (skitten) firbeint venn trenger også en rast. Han er rask med å finne mors fang. En pølsebit (minst) ble det på han også. ;-)

 


Som du ser var det stedvis veldig bløtt i terrenget. Anton ser ut deretter! Hehe. ...men nå er vi alle inne i ei tørr og varm stue igjen. Anton er utslitt og nybadet, og vi andre er bare utslitt. ;-) Så i kveld roer vi ned på sofaen med god samvittighet! Ser for meg at det blir ei god bok, litt TV og internett, og kanskje litt ekstra godt i kroppen også... :-)


Har du vært på tur i dag? Håper du uansett har hatt en god søndag og fått ladet batteriene. :-)

 

Avslutter med en sitat av Dag Evjenth, som omhandler det å være på tur. Heldigvis klarte vi å ikke rote oss vekk i dag. :-) Sitatet lyder slik:

"Veien blir til mens du går deg vill."

Så det så. ;-)

 

10 kommentarer

Grete

17.11.2013 kl.19:12

Jeg er hjemme alene, men jeg og vovene hadde en herlig tur langs sjøen i dag tidlig :)

Flotte bilder fra turen deres, kjekt å kunne gjøre slikt i lag :) Tror forøvrig at mine vover gjerne hadde blitt med ut den gjørma der ja hehe

Med andre ord

17.11.2013 kl.20:59

Grete: Så bra at dere har fått dere en god tur. Man må passe på når været er i godlune og formen tillater det. Ja, hunder liker godt å kose seg i søla. Ikke like kjekt for oss når de ser ut som små feiere, men etter et bad er de jo gode og fine igjen. :-)

fruensvilje

17.11.2013 kl.21:33

nydelige bilder,heldige dere som har hatt et slikt fint vær i dag :))

helgemamma

17.11.2013 kl.21:46

Så flotte bilder ser ut som dere hadde en flott tur ja :-) Jeg har ikke vært ute på tur i dag, men trente litt på stuegulvet :-)

Siv Svanem

18.11.2013 kl.09:07

Ser ut som en fin tur for alle sammen.

Med andre ord

19.11.2013 kl.13:36

Siv Svanem: Det har du helt rett i. :-)

Med andre ord

19.11.2013 kl.13:36

helgemamma: Trening på stuegulvet er jo helt supert. Flink du er!

Med andre ord

19.11.2013 kl.13:37

fruensvilje: Ja, vi hadde kjempefint vær, men det ble med den ene dagen. Både i går og i dag er det regn igjen... Men vi kan jo kose oss likevel. :-)

Fabiolita

22.11.2013 kl.10:51

Fantastiske bilder av en herlig tur i flotte omgivelser dere hadde!

HA en flott dag og god helg!

Klemmer

Med andre ord

22.11.2013 kl.11:26

Fabiolita: Takk, kjære bloggvenn! Ja, den turen var helt super - lang og god i flott terreng og med godt selskap.
Håper du også får en deilig dag og helg! Du er ei herlig dame, som jeg beundrer på flere felt. <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits