Nyoppusset soverom

 

God lørdag der ute!

Er omsider klar med innlegget om soverommet vårt, som vi har pusset opp. Under følger et bilderas med detaljer og litt forklaringer om hva vi har gjort. Håper noen vil finne litt inspirasjon ved å titte og lese. Selv er vi fornøyde med ideene våre, farge- og materialvalg, og ikke minst med resultatet. :-) Skulle gjerne tatt noen "førbilder" for sammenligningens skyld, men så langt kom vi ikke. Kanskje like greit!? På den måten kan vi glemme det som var og heller nyte det slik det har blitt...

Here we go!

 

Starter med et oversiktsbilde over senga:Senga er ny. Vi valgte ei kontinentalseng fra Svane. Nattbordene er oppussede, gamle Ikeanattbord, og gavlen er laget av kryssfinér av min kjære BP. Vi tapetserte den med en tapet som har mønster av drivved, og plasserte ei 1,5" x 6" planke som hylle på toppen. Den beiset vi med interiørbeis for å skape en gammel look. Den samme beisen ble brukt på nattbordplatene, som BP hadde byttet ut med nye. Den mørke fargen på veggen kalles "Asfalt", og er den samme som er brukt på skuffefrontene. De øvrige veggene på soverommet, samt sideveggene på nattbordene kalles "Benhvit".

 Motsatt vei ser vi garderobeskapene våre (Pax fra Ikea), som også har fått seg en omgang med penselen. Også her valgte vi fargen "Asfalt".

 Senga sett rett forfra.
Stjerna du ser over senga har jeg bundet sammen med hampetråd av kvister jeg fant rett utenfor her vi bor. 

 

Så litt detaljer:

 Nærbilde av tapeten. Den er naturtro og fin, synes vi.

 

Ved siden av senga satte vi opp et bjørketre. Denne ideen har jeg stjålet fra nettet, eller blitt inspirert, heter det kanskje!? Treet går fra gulv til tak, og BP fikk jobben med å feste det. Han var ikke overbegeistret over denne ideen, men selv er jeg superfornøyd. Jeg har hengt opp noen skjønne glasshjerter med bling bling (som jeg fikk av kjære Anne-Kristin på bursdagen min) for å skape litt kontraster til alt det naturlige og røffe. Litt femininitet må man jo ha på soverommet! :-) Bjørka ble for øvrig støvsugd og lakket med matt lakk for å sørge for hygienen. ;-)

 Disse stjernene har BP vært snill og sagd ut. Den lille er sagd ut av drivved, og den store av ei skive fra et bjørketre. Den store har jeg malt med fargen "Benhvit" (som veggene).

 Grønne planter skaper litt mykere miljø, men siden det er uheldig med levende planter på et soverom, kjøpte jeg en kunstig. Posen har jeg strikket selv og sydde så på et peacemerke til dekor.

 Disse husene har BP også sagd ut. :-) Vi gjør det ofte sånn at jeg kommer med ideene og han utfører dem. Fungerer utmerket! ;-) Huset til høyre er malt av med i fargen "Benhvit", mens de to andre har jeg beholdt som drivved. Skiltet til venstre med den fine teksten "Du er unik" fikk jeg til jul for et par år siden av min herlige venninne Marit. ♥

 Vi har fått oss hver vår leselampe (fra Ikea). Benn har intergrert all strøm i gavlen, og satt opp en egen bryter til lampene på midten av senga (kan skimtes på bildet). Viktig med godt lys hvis man vil lese på senga. :-) Skiltet du skimter bak er fra Princess og ser sånn ut:

 "Always kiss me goodnight"
Vi har begge fått hver vår doble stikkontakt montert over nattbordene, slik at det er enkelt å lade telefonen, blant annet. Ramma med bilde av de tre prinsessene våre ha fått plass på det ene nattbordet.

 Koselige puter og deilig satengsengetøy er prikken over i-en i et koselig soverom, synes jeg.
Reinsdyrputa er fra Kid og "Good night kiss"-trekket er fra Princess. 

 

BP og jeg synes vi har fått et koselig rom, som det er innbydende å gå inn og legge seg i. Hva synes du om soverommet vårt? 


 

 

14 kommentarer

fruensvilje

16.11.2013 kl.14:14

synes rommet vart fint eg,jeg er glad i naturen og dette rommet passet godt i den kategorien :)) da ønsker jeg dere mange gode nattesøvner fremover

Med andre ord

16.11.2013 kl.14:19

fruensvilje: Takk for det. Ja, det er fint å kunne bruke elementer fra naturen i interiøret, synes jeg.
Så utrolig fint det ble! :) Elsket sengegavlen! :)

Ha en fortsatt fin Lørdag! :)

Med andre ord

16.11.2013 kl.15:19

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg): Så kjekt å høre at du likte det!

Fin lørdag videre til deg også. :-) :-) :-)

May-Lise

16.11.2013 kl.16:13

Så utrolig fint og ikke minst gjennomført :)

Anna. Elise

16.11.2013 kl.17:38

Dere er utrolige flinke, du med fantastisk kreative ideer og Benn er jo et "funn" som "handyman". Jeg kan ikke skryte på meg like flott soverom:-)
Veldig fint! skikkelig koselig:)

OKBente

17.11.2013 kl.11:06

Kos, tøfft og stilig på same tid! :-)

Med andre ord

17.11.2013 kl.20:55

May: Så kjekt du synes det, May Lise. Tusen takk for kommentaren!

Med andre ord

17.11.2013 kl.20:57

Anna. Elise: Du skulle sett hvordan du så ut før, Anna Elise. Det var virkelig ikke noe å skryte av. Så det var kjekt med en oppgradering. Tror på mange måter Benn og jeg utfyller hverandre. Vi jobber i alle fall godt i lag med prosjektene våre, og er stort sett enige om hva som blir fint. Du er i alle fall heldig med mannen din, han er en kjernekar! Tusen takk for kommentaren.

Med andre ord

17.11.2013 kl.20:57

Ronja 20år: Tusen takk for fine ord. :-)

Med andre ord

17.11.2013 kl.20:58

OKBente: Det var kjekt å lese at du synes det, Bente. Selv er vi godt fornøyde. Nå er det kjekt å gå inn på soverommet, og det var virkelig ikke tilfelle sånn det så ut før. Da var det enda godt at jeg hadde med meg en bra mann inn der. ;-)

Marit

27.11.2013 kl.21:57

For et flott soverom dere har fått! :o) Så jo bildet på instagram, og har helt til nå trodd at den sengegavlen var satt sammen av gamle planker! Så naturtro er den altså! ;o)

Med andre ord

28.11.2013 kl.21:40

Marit: Takk for fine ord! Ja, tapeten er det ingenting å si på. Vi synes vi har fått oss et trivelig soverom, og det er jo litt viktig. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits