Natur-ligvis

 

Naturen fascinerer - og varierer - og er i konstant endring...

Da jeg gikk morgenturen med Anton i dag nådde termometeret 0-punktet og det var glatt som fy! Her gjaldt det å holde balansen mens man stabbet seg bortover... ;-) Jeg tittet ned der hvor jeg gikk og la merke til et kledelig lag med rim dekorerte nylig falne høstblader:

Treet "mitt", som jeg har et lite prosjekt gående på, hvor jeg fotograferer det i ulikt vær og årstider, har nærmest over natta mistet alle bladene sine. På bildet har sola såvidt stått opp og sender det noen deilige solstråler i toppen:

Snur jeg meg mot sola, kan jeg skue trær som fremdeles har gullfarget løv hengende. Etterlengtet novembersol presser seg gjennom greinene og skaper fin morgenstemning for Anton og meg. Helt ærlig er vel jeg mest opptatt av stemningen av oss to. ;-) Min firbente turkamerat er nok mest opptatt av å snuse litt her og der, samt å legge igjen små spor etter seg langs løypa. Hehe.

 

Vel vel... Jeg storkoser meg på de daglige turene våre og gleder meg mer for hvert år som går over å betrakte og forevige naturens evige kretsløp.

...men nå er det nattinatt! I morgen venter 2. klasseelevene på meg.

 

3 kommentarer

fruensvilje

07.11.2013 kl.07:28

god morgen.Håper du hadde en god natt :)nydelige bilder,lav sol gjennom trekruna er jo vakkert da,rim på løv og andre vekster er også flott å se på,skulle bare ønske det ikke ble glatt,ja ja vi får bare være forsiktige :)ha en fin dag da

synsvinkler

07.11.2013 kl.09:08

Flotte bilder. Tiden vi har nå er flott til å beskue naturen. Fargene, temperaturen, den lave solen som lager laaange skygger,........naturen viser seg fra sin vakreste side nå om høsten. Dette til tross for at den på en måte "dør" atter en gang, for så å vekkes til live igjen en gang uti mars/april.

fabiolita

09.11.2013 kl.09:02

god morgen til flotte deg:0)

flotte bilder fra en flott plass og denne høsten har vært super. Og sier det igjen, digger dine flotte bilder og du er min mentor iht foto!

ha en super helg! klemmer til deg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits