Nasjonal strikkekveld

God fredagskveld!

Nettopp nå pågår nasjonal strikkekveld, og NRK2 viser strikkemaraton i 4 hele timer. I sofaen hos oss er vi plassert 3 generasjoner strikkere som koser oss med hvert vårt strikketøy!

Andrine, mamma og jeg i aksjon! ;-) Andrine strikker ugler som skal gis som julegaver, mamma strikker spiralsokker til julemesse i Hurdal, og jeg holder på med ei pute med flettestrikk.

Bildet over tagget jeg med #nrkstrikk på Instagram, og jammen ble det vist på TV. Det resulterte som seg hør og bør i jubel i stua. ;-)

Strikker du? Slå på Nrk2 og heng deg på, du også. :-)

2 kommentarer

fruensvilje

02.11.2013 kl.08:29

God morgen,ja jeg oppdaget dere på tv :))koselig det da.

Jeg fulgte med men måtte gi tapt før det var ferdig,sovna nesten her jeg satt i sofaen.

Men det kommer vist en ny mulighet :))

Grete

02.11.2013 kl.15:49

Så flinke dere var da :))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits