Stemningsbilder

 

God kveld der hjemme!

Gjør et nytt forsøk på å vise noen bilder her fra Tenerife, så får vi se hvordan det bærer avgårde denne gangen...

 

Da fikk jeg jammen lastet opp noen bilder - hurra! Som dere ser har vi det bra og det er fiiint her. :-) I dag har vi vært heldige og hatt litt sol også!

Prøver meg på et bilde til, og håper serveren er medgjørlig nok slik at dere får se hva vi gjorde i går kveld også... ;-)

 

 

...så da har dere kontrollen på oss! ;-)

Nå bærer det ut igjen... Må nyte nest siste kvelden her før høstmørket og kulda innhenter oss. :-S

God helg til dere også!!

Hilsen Hege

Stikkord:

3 kommentarer

fruensvilje

11.10.2013 kl.23:20

ja her var det masse hygge og varme :))nydelige bilder,det er bare å nyte det for her er det morgenfrost

Viktoria

12.10.2013 kl.19:03

Halo!!!!! Før jeg sier noe annet at denne blogggen er den morsomste bloggen på hela blogg.no, uten tvil! Jeg vil bare si sorry at jeg ikkje har skrevet kommentar tidligere men nokon gungar så er man børe littegrann nedfor så ender man opp med å glemme det. I mine øyne er det nemlig sinnsykt manga dume sender inn og kommenterer. Jeg har nemlig selv fått frekkje komenterer før når jeg hadde blog. Det var kjempe tøft. Jeg håper veldig at du ikke får noen frekke komenterer og at du får veldig mange flere inspirerende komentarer. Siden jeg ikke lenger har blogg tykjet jeg å bare gi deg en lenke til ein konkuranse som jeg akkurat har deltatt på. Premien er et gavekort. Jeg håper kjempe mye at jeg viner, men lykken med med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært kjekt om du testet den!

Fabiolita

12.10.2013 kl.23:40

Hei hei Hege ;0)

Ser ut til at dette bar en flott ferie selv om solen ikke tittet fram

alle dager !

Alltid deilig med ferie på en slik tid, selv om høsten til nå har vært fin!

Flotte bilder som alltid !

Klemmer til deg!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits