I dag

 

Skyene fortsetter å ligge over Playa de las Americas. Kjenner at jeg begynner å synes det er litt dumt å være her nede og savne sola... Håper på bedre lykke i morgen... :-)

Så med god temperatur, men mangel på sol, ble det en lang tur på oss i dag. Vi har gått kilometer på kilometer langs strandpromenadene, bare avbrutt av noen turer innom fristende butikker, og et par stopp for å spise og drikke litt.

 

Innleggene herfra publiseres fremdeles med svært sparsommelig antall bilder. Får heller vise flere når jeg kommer hjem til friskere nett.

På bildet ser dere Benn ved en koselig strandbar, som vi besøkte. Han har på seg nye sandaler og ny klokke, som var dagens shoppingfunn for ham. Han er lik ungene - skal ha det nye på med én gang! ;-)

Under er det da bilde av meg, hvis noen skulle lure på det, haha. Det eneste jeg handla i dag var forresten et par kjekke sko. Får aldri for mange par... ;-)

 

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for restaurant. Tid for middag!

Sydenhilsen fra Hege

Stikkord:

3 kommentarer

fruensvilje

09.10.2013 kl.21:43

koselige bilder.Selv om att det er kjekt med sol og bading så tenker jeg att det viktigste er varmen og muligheten for å gå lettkledd :))ha en fortsatt fin ferie

MissMette

09.10.2013 kl.22:18

... herlig, herlig :) Uansett sol eller ikke, det ser varmt

og godt ut, og det kjenner jeg hadde vært kjekt :D

Her blåser det isende kald nordavind og er +7 grader

Sko kan en jente aldri få nok av, fiiiiiiiine ღ Kos deg

masse videre og ha en fortsatt fin ferie - klem fra Mette

Marit

10.10.2013 kl.10:13

Så kjipt når sola uteblir. Jeg for min del er helt ferdig med kanariøyene. Etter fjorten dager på Lanzarote for noen år siden, i regn og kulde, både ute og inne så satt jeg beinet ned. Blir heller hjemme om jeg ikke kan finne et annet reisemål. Til tross for at det er nokså nærme og temmelig rimelig å få turer nedover dit. Håper det snart slår om så dere får noen fine dager.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits