Sydenliv

 

Egentlig har jeg lite nytt å melde fra Tenerife. Vi har kommet inn i Sydenlivets "rutiner", dvs avslapping, lavgir, store mengder påfyll av mat og drikke, shopping, bading og soling. Sola skinner dessverre ikke like medgjørlig hele dagen, men når den er framme er den sterk og god. Vi får nok vår dose i alle fall. :-) Dessuten er det deilig og varmt uansett.

Vi har det godt og nyter dagene!

 

Som du ser av det nederste bildet er det en del skyer, men vakkert er det!

Sliter fremdeles med å laste opp bilder herfra, så dette får klare seg i denne omgang. :-)

Nyt høsten der hjemme!

Feriehilsen fra Hege :-)

Stikkord:

3 kommentarer

Creativboligstyling.

08.10.2013 kl.20:05

ÅÅÅ det ser helt fantastisk deilig ut!! Nyt tiden, sola og varmen! :-)

God klem fra meg!

fruensvilje

08.10.2013 kl.20:06

jeg ser att mange av mine bloggvenner som er i syden no har endel skyer,dere får nyte solgløtta og varmen ellers :))tror nok det gjør godt for kroppen uansett,hærlige bilder :))

Grete

09.10.2013 kl.00:44

Vi koser oss med vår i Brasil :) litt som norsk vårog norsk knallsommer, alt ettersom om skyene dekker sola eller ikke :) Kos dere fortsatt dere også :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits