Happy time

 

Så var det vår tur til å få høstferie! Jippi! I år som i fjor tilbringer vi den på herlige Tenerife! Vi har rukket å få innlosjert oss på et flott suiteanlegg, spist god mat, drukket nydelig "sydendrink" og shoppet en liten smule. Eller no' sånt. ;-) Vi kjenner at feriemodusen er på plass, og ser virkelig fram til ei uke med varme og late dager!

Forestill deg et lyst og luftig designrom hvor jeg sitter smilende og forventningsfull i senga og smiler - og blogger. Forestill deg 30 gode grader, shopping på hvert gatehjørne, lyden av rullesteiner som slår mot land og lukta av nygrillet kjøtt på de mange koselige uterestaurantene du går forbi. Kort og godt - forestill deg sydenstemning, ferie og kos. Der har du meg akkurat nå! :-D

Oh, happy time her på Tenerife!!

Serveren er ikke medgjørlig i forhold til publisering av bilder, så det blir visst med det ene... Prøver meg igjen i morgen med å vise dere flere. :-)

Riktig god natt, alle dere der ute!

Varm og god hilsen fra Hege på Tenerife.

Stikkord:

3 kommentarer

fruensvilje

07.10.2013 kl.07:54

da får jeg bare si riktig god ferie og kos dere godt,her skal det vistnok være ekstremregn i dag

helgemamma

07.10.2013 kl.17:32

Det hørtes deilig ut ,kos deg på ferie :-) Her er det regn, men sola skal visst dukke opp utover uka, da blir det fjelltur på oss!

Fabiolita

07.10.2013 kl.22:41

Hei og god kveld Hege ;0)

Hmmmm ...

Kjente jeg drømte meg helt bort nå!!

Kos dere og enjoy it !!!

Masse god ferie og kos deg , klemmer ;0)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits