Høst

 

Det går ikke lenger an å legge lokk over høsten. Til det er høsttegnene for mange og tydelige. Til tross for gode dagtemperaturer, er den særegne, skarpe lufta ikke til å overse. Kalde morgener og mørke kvelder vitner om at den lyse og varme årstida er over for denne gang. Naturen bidrar med et fantastisk fargefyrverkeri, som for å sette et storslagent punktum for en årstid som er forbi. Det er så vakkert!

På mine daglige turer stopper jeg ofte opp og beundrer alt det fine. Mulig det er et tegn på at jeg ikke er heeelt ung lenger!? ;-) Uansett kan jeg ikke motstå fristelsen til å plukke opp telefonen fra lomma og sikre meg noen fargerike høstminner med kameraet...

Denne skjønnheten lokker oss til seg, men det gjelder å holde fingrene fra fatet! Rød fluesopp er ikke til å spøke med.

Høsten viser seg fra sin beste side med speilblankt vann og blå himmel. Slike dager har vi hatt mange av i det siste.

En vakker dag gikk mot kveld. Jeg føler meg priviligert som får være ute og ta inn over meg slike syn.


Om ikke mange ukene går naturen i dvale - den skal lade opp til en ny og spennende sesong neste vår. Denne bloggen har også ligget i dvale. ;-) ...men det betyr ikke at jeg har sluttet å blogge! Nei, jeg er altfor glad i å skrive - og dele - til det. Noen ganger er bare inspirasjon og tid en mangelvare, og så blir det et tiltak å starte opp igjen. Men nå er jeg altså i gang igjen! Ikke sikkert det går så lenge før jeg er taletrengt igjen. ;-)

Nå venter nok en flott høstdag på oss! Det er på tide å sette den i gang for alvor. :-)

Legger ved et (kvalitetsmessig dårlig) bilde av Andrine, som er klar til å spille sesongens første håndballkamper i dag:

Heia Riska!

Med ønske om en deilig septemberlørdag!!Stikkord:

17 kommentarer

Caroline

28.09.2013 kl.10:34

Så fine bilder (:

lulltove

28.09.2013 kl.10:39

Fint å se deg her :) - Og veldig vakre stemninger du har fanget! Deilige høst! Kanskje det er fordi vi har hatt en sånn varm og deilig sommer at vi kan ønske høsten så hjertelig velkommen i år. Håndball er moro. Jeg har en gutt på 14 som satser veldig ivrig, men nå er det høstferie her og ingen håndballkamper, bare treninger. Ha en superfin og glad helg!

Grete

28.09.2013 kl.11:13

Høsten er jo nydelig da :))

Med andre ord

28.09.2013 kl.14:49

Grete: Ja, selv for et vår/sommermenneske som meg, må jeg innrømme at du har rett. ;-) Og så hjelper det jo litt at vi reiser en uke til Tenerife neste søndag! Nå skal jeg klikke meg inn på bloggen din og oppdatere meg litt der... :-)

Med andre ord

28.09.2013 kl.14:53

lulltove: Hei og takk for koselig kommentar! Jeg er absolutt ingen fan av høsten, men innrømmer at den er vakker. Liker desidert best den varme, lyse tida, jeg...
Ja, håndball er helt topp. Nå er det kun yngstejenta igjen som spiller håndball hos oss. Hun er 10 og jeg håper hun holder ut leeenge! ;-)

Med andre ord

28.09.2013 kl.14:53

jorfrid: Tusen takk! :-)

mimmimor

28.09.2013 kl.19:24

Så deilige høstbilder! Estetisk liker jeg høsten, min absolutte favorittårstid. Men den bringer med seg en kulde som kryper inn i margbeinet, så dermed mister den pallplassen :)

fruensvilje

28.09.2013 kl.21:14

velkommen tilbake,ja nå er det en fantastisk tid ,jeg bare elsker høsten :)det var kjempefine bilder av meget god kvalitet :))du får det til uansett hva du knipser med

Brigitte Kvarsnes

28.09.2013 kl.21:37

enig med deg mimimor, derfor liker jeg våren aller best. Sommeren er heller ikke verst og det er rett og slett vondt å måtte sette inn hagemøblene... Flott høst i Sandness også ser jeg ... Det er deilig med slike varme høstdager.. de korter vinteren litt. Bildene dine er en fryd for øyet ...

Med andre ord

29.09.2013 kl.21:51

mimmimor: Når en årstid mister pallplassen kandet vel ikke sies å være veldig positivt!? ;-) Tror du og jeg er enige om litt av hvert! :-)
Ønsker deg en god natt og en flott, ny uke!

Med andre ord

29.09.2013 kl.21:54

fruensvilje: tusen takk for fine ord om bildene mine. Motivene kan nok bli bra uavhengig av kameratype, men kvaliteten er det verre med. Høsten er vakker, men definitivt ikke min favorittårstid. Jeg liker bedr varme og lyse, lange dager, så da er det jo fint å kunne se fram til ei uke på Tenerife allerede neste søndag, da vi har høstferie. :-)
Nå skal jeg klikke meg inn på bloggen din og kose meg med oppdateringene dine! :-)

Med andre ord

29.09.2013 kl.21:56

Brigitte Kvarsnes: Jeg er også mye mer glad i den lyse årstida, men innrømmer at høsten er vakker. Gleder meg til ei uke på Tenerife i høstferien. Da kan jeg lade batteriene og ha litt å gå på fram mot neste vår. :-)
Tusen takk for kommentaren og for fine ord om bildene mine!

fabiolita

30.09.2013 kl.14:27

Heisann og koselig å høre fra deg igjen:0)

Flotte naturbilder som alltid!!

Og med høstens ankomst er vi jo glad fr innekos med stearin lys og masse gode håndballkamper for våre håper fulle:0)

Ha en flott ettermiddag!

klemmer til deg!

Med andre ord

30.09.2013 kl.18:56

fabiolita: Veldig koselig at du tar deg tid til å kommentere på bloggen min. Tusen takk for fin kommentar med gode ord, denne gangen også. Jeg har ikke vært på bloggen på lenge, men håper å finne litt tid og motivasjon framover. Nå skal jeg klikke meg rett inn på din blogg og oppdatere meg litt! ;-)

OKBente

30.09.2013 kl.22:31

Flotte bilder! Fantastiske fargar som vise seg om dagane. Og me har hatt nokre flotte dagar i Stavanger / Sandnes og omegn i det siste og det skal visstnok vare litt til. Me må nyte! :-)

Nina

03.10.2013 kl.14:15

Hallo!!!!! Må bare starte med fortelle deg at denne siden er til kjempe masse inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de tøffeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!

Navn

03.10.2013 kl.18:28

Hei kjære deg! Jeg lurte bare på om du ville være så snill å stemme på koffert nr. 2? Da gjør du meg til verdens gladeste jente. :) Ha en super dag videre ^^

http://notabeneblogg.wordpress.com/2013/09/27/stem-pa-ditt-favorittdesign/

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits