Kajakkpadling

 

Den nye in-aktiviteten i familien denne sommeren er kajakkpadling. Det begynte med at Benn kjøpte seg en etterlengtet kajakk. Den viste seg å bli svært populær hos jentene også, så de har fått prøvd seg etter tur, og også niesene mine i Hurdal har testet den. Alle syntes det var veldig gøy og Benn selv har nærmest måttet kjempe om å bruke den. ;-) I kveld er han ute på et blikkstille Lutsi (et av Norges fineste vassdrag og ypperlig til padling). Sammen med seg har han Anna, som har fått låne naboens kajakk, og de to koser seg på vannet sammen. Innlagt sjokoladepause sto selvsagt også på planen. Selv fulgte jeg med i bilen bort til Lutsi, og har nå delvis gått og delvis jogget de 7 kilometrene hjem og begynner å bli klar for fredagskos. :-)

Disse bildene er tatt i kveld, mens bildet under viser 4 glade søskenbarn som flokket seg rundt kajakken i Hurdalsjøen på ferien vår der i forrige uke. Det er Andrine som for anledningen er kaptein. ;-)

Ellers - hjertelig takk til alle som er innom bloggen min, og ikke minst til de som legger igjen spor etter seg. Selv har jeg nedprioritert blogglesing i sommer, men jeg har ikke glemt dere. :-)

Nyt den flotte sensommerkvelden! Det er fredda'n og mulighetene for sprell er absolutt tilstede... ;-)

Stikkord:

4 kommentarer

venkesstrikk

09.08.2013 kl.22:39

Å det ser så morsomt ut. En sånn frister å kjøpe så absolutt

Anettesbokboble

10.08.2013 kl.08:30

Fantastisk fine bilder! Og egentlig litt morsomt, fordi Jan Frode nettopp har meldt seg inn i Sjøsportklubben her i Brønnøysund og er helt ekta på kajakk han også :) Denne helga er planen hans å padle ut til Holmen. Men jeg er en ekte landkrabbe så i en kajakk ser du meg nok ikke, he he :) God helg og stooor klem <3

fabiolita

11.08.2013 kl.18:58

Fantastiske bilder av familien!!

Her i familien blir kajakk for rolig sport, hahaha.

Men for oss voksne ser det jo helt herlig ut og nye naturen slik, deilig!

Så flink da som jogger hjem da :0)

Ha en flott kveld og kos deg før det er ny uke og nye muligheter!

Klemmer:0)

Med andre ord

13.08.2013 kl.13:43

Anettesbokboble: Takk for kommentaren, min kjære Anette! Da er vi nok i samme båt, du og jeg, dvs utenfor båten. ;-) Men veldig fint at gutta kan kose seg med en sunn og fin aktivitet. Vi kan jo ta ansvar for shoppingen og kafebesøket vi da. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits