Vidunderlig

 

Overskriften viser til dagen i dag som nå vitterlig går mot slutten. Endelig var det vår tur til å få besøk av sola, og vi har passet på å nyte den ute fra morgen til kveld. Det vil si, vi har beiset og vasket litt utenførs innimellom timene i solstolen, men alt har gått i rolig tempo og har vært mest for kos.

I kveld lagde vi oss noen gode drinker etter grillingsen var unnagjort. Jeg tok bilde av min, slik at dere kan se og kanskje bli litt fristet? :-) Den smakte i alle fall sommerlig friskt og godt:

 

Kvelden ute ble avsluttet med en tur ned i Vågen rundt solnedgangstid. Det var en nydelig og stille kveld. Bildet under viser fossen her på Hommersåk, som ligger i fjellknausen ned mot småbåtene (som egentlig er ganske store!) nede i havna. Vi har det fint her vi bor, og spesielt på sommerdager som i dag! Og det beste av alt er at meldingene tyder på at vi får mange slike dager framover. :-)

 

Håper din dag har vært like super som min! Hvis ikke så har du sjansen igjen i morgen, for uavhengig av været så blir den jo hva du gjør den til... ;-)

Stikkord:

4 kommentarer

Grete

21.07.2013 kl.06:23

Så fint at du også fikk sol :)) jeg skulle sy masse i går var tanken, men smeltet bort i sola med ei bok i stedet :))

fruensvilje

21.07.2013 kl.08:54

nydelige bilder,og godt dere fikk sol og varme.Om en ligger og soler seg eller maler så nyter en jo sola uansett:))vi fikk en slik fin dag vi også i går så hele dagen ble nyttet ute.Ønsker deg en ny deilig dag i dag

ewymarie

21.07.2013 kl.10:47

Så vakre bilder og kos å høre at dere har sol. Vi nyter også finværet og er litt i flyttemodus.

Fabiolita

23.07.2013 kl.10:10

så bra dere fikk nyte solen som vi her på østlandet koser oss med stadig vekk...

Nok en gang flotte bilder, Ha en flott dag og nyt solen, mvh fabiolita

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits