Siden sist

 

Etter at jeg skrev forrige innlegg reiste vi over til Danmark. Vi kjørte gjennom København, krysset både Storebælt og Lillebælt på imponerende broer, og ferierte i Ebeltoft, Århus og Skagen, før vi tok båt til Kristiansand og reiste hjem. Etter en pitstop i heimen hvor målet var å fikse opp litt og vaske klær, har vi nå innrettet oss i vogna på Brusand og er godt i gang med siste ferieuke for denne gang. Som lærer har jeg ferie noen uker til, men da blir det slutt på fartinga, siden Benn begynner på jobb igjen på mandag.

Akkurat nå kom det litt regn, og jeg sank ned i sofaen etter litt hagearbeid utenfor vogna i godvær tidligere i dag. Har det godt inne når det ble litt surt ute:

 

Det er deilig å roe ned her på vakre Brusand etter to kjekke og innholdsrike, men travle ferieuker på farten i Polen, Sverige og Danmark. :-)

Skulle gjerne vist dere drøssevis med bilder fra ferien, men her er nettet så dårlig at det å laste opp bilder ikke er så lett.

Her er i alle fall et fra idyllen i Ebeltoft:

 

 

Og her ser du et glimt fra Tall Ships Race, som besøkte Århus samtidig med oss:

 

 

Det var fantastisk flotte båter å beskue, og liv og moro fra morgen til kveld!

Nå skal jeg ikke tøye syrikken lenger, men gi meg for denne gangen med å ønske alle dere trofaste, gode bloggleserne mine en fortsatt god sommer! Husk å nyte hver dag, hver time, hvert øyeblikk...

Sommerklem fra Hege-pege i feriemodus! ;-)

Stikkord:

3 kommentarer

Grete

09.07.2013 kl.18:22

Så koselig med tur til Danmark :) Har vært på de samme plassene som deg jeg også, men ikke under tall-ships races, og det er jo et skue, fikk de heldigvis med meg sist de var i Stavanger :))

fortsatt god ferie :))

fruensvilje

09.07.2013 kl.19:11

Så hærlige bilder:))håper din kjære fikk noen fineværsdager i ferien sin også da siden han hadde tidlig ferie :))Disse skutane er flotte ja,vi har vært så heldige å få være med på 2 slike tilstelninger:))utrolig flott ja.Ønsker deg også en fortsatt deilig ferie,vår begynner ikke før siste uke i juli

Marit

09.07.2013 kl.19:56

Fine bilder, og Ebeltoft er bare en vakker by! :o)

Her har vi ikke begynt på ferien enda, tre arbeidsdager igjen så er det vår tur. Kos deg i vogna så lenge du kan. Det er slett ingen dum plass å feriere på der du er nå heller.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits