Sååå stolt!

 

Det har vært pinlig stille fra meg på bloggen - igjen... Her titter jeg imidlertid innom som snarest for å vise bilde av min kjære, flinke, flotte datter, som har fått sitt strålende vitnemål fra ungdomsskolen i kveld. Er kjempestolt mamma nå... :-)

 

Vi har vært på en verdig og rørende avslutningsfest for de flotte ungdommene i kveld.

Neste skritt på veien for Astrids del er studiespesialiserende linje på Akademiet videregående skole til høsten, men først venter deilige sommeruker. Lykke til videre, jenta mi!

Noen spesielt hektiske og innholdsrike uker ligger bak meg, men nå har jeg bare én arbeidsdag igjen før jeg kan ta ferie! Det skal bli sååå godt! ...og fortjent - håper jeg. ;-)

6 kommentarer

Grete

21.06.2013 kl.07:09

Godt med vel overstått ungdomsskole, kan tenke meg ho gleder seg til vgs :))

Og så skal det vel bli godt med en velfortjent ferie på dere begge :)) Her går det i tømming av gamle huset om dagen, så ingen skikkelig ferie på oss før i august.

fruensvilje

21.06.2013 kl.08:05

Gratulerer ,ja da begynner en ny epoke i livet til både foreldre og ei flott jente :))ønsker henne lykke til

I gode og onde dager!

21.06.2013 kl.08:52

Grattis med denne flotte jenta. Ikke rart mamma er stolt

helgemamma

21.06.2013 kl.14:01

Gratulerer med flott datter. Jeg hadde også avslutningsseremoni for ungdomskolen for min datter i går. Tiden går så fort...synes hun nettopp begynte på skolen...og til høsten er hun på videregående....

OKBente

21.06.2013 kl.15:06

Gratla med flink og flott jente! Ønske dokke begge to ein strålande sommar:-)))

synnovesyr

21.06.2013 kl.19:07

Så flott jenta. Det er rart når de søte små blir store og skal over på videregående. Forstår godt at du er stolt av jenta di:)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits