Tre

 

Jeg har blitt inspirert til å fotografere et tre!

Det foregår på den måten at jeg tar bilde av det samme treet i ulikt vær, ulikt tidspunkt på døgnet og i ulike årstider. Målet er å dokumentere hvor ulikt treet framstår når forutsetningene og omgivelsene endres. Det er ikke mer som skal til for å engasjere og fascinere meg enn dette... ;-) Så nå er jeg i gang!

 

I kveld vil jeg vise dere de tre første trebildene mine!

 

 

 


Disse trebildene er fra denne uka. Det nederste er fra i formiddag. ...og jepp - vi har strålende vær om dagen!


 

Ideen til dette miniprosjektet fikk jeg via en dame jeg følger på Instagram, som nærmest daglig viser fram "sitt" tre. Treet i mitt prosjekt er ikke mitt eget, til orientering, men et tre jeg går forbi nesten daglig på tur med Anton. Da knipser jeg enkelt og greit et bilde i forbifarten. Noen av bildene vil jeg vise dere her. Kommer også til å legge ut flere av dem på Instagram. Der er jeg også flittigere til å oppdatere enn her på bloggen for tiden. Du finner med under nicket medandreord (selvfølgelig) hvis du vil følge meg. :-)

 

Innser at dagene bare fyker avgårde uten at jeg har fått satt meg ved PC-en for å blogge. Kan hende er det et sunnhetstegn, ikke vet jeg? Deilig er det i alle fall at været tillater masse uteaktivitet for tida, og det må vi jo bare nyte til fulle. I dag har jeg hatt besøk av min kjære venninne Marta, og hennes lille, skjønne sønn. Vi har spist lunsj i sola på terrassen, gått en fin tur og bare kost oss. Slike dager er gull verdt!

 
Anton blir heldigvis rolig og stort sett grei å ha med å gjøre i varmen. Her har han flatet ut med hodet oppå lekehunden sin. Søtt. :-)
 

Håper du har hatt en god og varm dag der du er og at batteriene er fulladet! I morgen er det jobb og så er det helg igjen... Heeeerlig!

 

PS! Har du et tre du vil vise fram? ;-)

 2 kommentarer

I gode og onde dager!

30.05.2013 kl.23:41

Du er flink med fotoapperatet

Grete

31.05.2013 kl.10:50

Herlige Anton sier jeg bare altså :))

og jeg elsker også trær og har også tatt slike bilder som deg, artig å følge med gjennom året som går :))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits