Sjokoladefontene

 

Vi har vært noen dager i Barcelona, så derfor har det vært stille fra meg på bloggen igjen. Nå er jeg i alle fall innom her en snartur. :-)

Fra Barcelona kjøpte jeg en liten sjokoladefontene med hjem, til glede for frøknene mine. Ok - til glede for meg selv også. ;-) I kveld har vi testet den ut, og den svarte jammen til forventningene. ;-) 

 

Søte, deilige jordbær dyppet i varm, smeltet sjokolade gjorde nytten som lørdagsgodt her i huset. Da det ble tomt for jordbær hadde vi mer sjokolade igjen og da gjorde en oppskåret banan susen. :-)

Sjokoladen måtte forhåndssmeltes i mikrobølgeovnen og det synes jeg var litt tungvint, men når fontenen først kom i gang holdt den godt på varmen og sendte sjokoladen rundt upåklagelig. Fulgte et tips om å ha litt olje i skokoladen for å tynne den ut slik at den lettere rant gjennom.

Til opplysning så er fontenen rosa og kostet knappe 19 euro. Søt, feminin og billig moro, med andre ord. ;-)

Barcelonaturen bød for øvrig på både koselige og litt mindre kjekke opplevelser. Skal se om jeg ikke kan få laget et innlegg om turen vår over helga.

I dag har det vært deilig forsommervær - vi har kost oss ute stort sett hele dagen - og håper å fortsette utelivet i morgen. Det er ei deilig tid vi er inne i!

Kos deg i kveld!

Stikkord:

Én kommentar

I gode og onde dager!

26.05.2013 kl.16:08

Mmmm dette så sannelig godt ut

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits