I hagen nå

 

Det har vært en spesielt sein vår på Jæren i år, men omsider spretter vårtegnene fram. De første, små museørene på bjørka har nå sett dagens lys, og det er for meg det ultimate vårtegn! Gresset grønnes heldigvis også, men brune flekker dominerer fremdeles i hagen.

Til tross for ei langhelg med mye surt og kaldt vær, har BP og jeg fått unna en del arbeid ute.

Jeg er nå så og si ferdig med plantingen av sommerblomster. Mye vintergrønt og stauder har dessverre dødd pga streng kulde og tørke i vinter, men jeg gir det noen uker til for å se om de "kommer seg" før jeg bytter dem ut.

Her har jeg satt sammen en liten collage som viser noe av nyplantingen hos oss:

Mens jeg har holdt på i jorda har Benn funnet fram "handymangenet" sitt og satt opp et lite gjerde og to små porter ved terrassen. ;-) Årsaken er at Anton skal kunne være ute på terrassen alene. Tidligere har han sprunget rett ut og gravd opp plenen ved første anledning uten tilsyn, men det skal det nå altså bli slutt på. ;-)

Her holder Benn på med den ene porten:

Her er gjerdet og port på den andre siden - fiks ferdig - mangler bare maling:

Nå er ei innholdsrik og koselig langhelg nesten ved veis ende. Avslutter den med å synke ned i sofaen og kose meg med "Idol gir tilbake" på TV. :-)

5 kommentarer

fruensvilje

12.05.2013 kl.22:44

Skal si du har fått mange vakre blomster i hagen no,da får vi tro att varmen har kommet for å bli :))greit å sperre Anton inne på terassen ja,ikke så kjekt med huller i plenen,så vokser han forhåpentligvis den unoten av seg

ewymarie

12.05.2013 kl.23:17

Herlig med vårbilder. Sen vår i Brussel også.

Kos deg masse på fine uteplassen. Gjerdet ble veldig fint :)

Grete

13.05.2013 kl.07:23

Stakkars Anton får han ikke lov til å grave i hagen ?? kan hende han var arkeolog i sitt forrige liv vet du ;0) hihi gjerdet ble fnt forresten, kjekt med slike handymen ja :))

Forstår jeg må til hagesenteret snart jeg også forresten, ble litt misunnelig på alle fargeklattene dine :))

anette

13.05.2013 kl.08:52

Nydelige bilder!! Og nå er det jammen ikke lenge til vi vender nesa sørover, under en måned faktisk :) Hurra :)

monica73

14.05.2013 kl.08:33

Så utrolig mange fine blomster.Vi har ikke fått noe blomster ute her enda.Må vente litt.

Kjekt med liten hund,da trenger man ikke store gjerdet :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits