Liten fjelltur på kvelden

 

Vi er så heldige at vi kan spasere ut døra hjemme og gå rett på fjelltur! Ja, fjellet er kanskje ikke av de høyeste, men høyt nok til at man både blir svett og kan nyte kjempegod utsikt:

Anton er ei riktig fjellgeit og var selvfølgelig med BP og meg på turen opp. På bildet ser du deler av Hommersåk, og med Stavanger i bakgrunnen. Vi bor for øvrig i et av de hvite husene til høyre i bildet, for de av dere som ikke visste det.

Fra Hommersåkfjellet gikk vi litt videre til Husafjell. På toppen der står det en benk hvor man kan puste ut og se ut over Maudland:

Litt gråvær (som du kan se av bildene), men god temperatur var med oss til toppen. I morgen meldes det igjen om en fin og varm vårdag.

...og vips så var denne mandagen også over... Og et par dager til nå så er det faktisk helg igjen! Mai er jammen måneden sin...! :-)

Stikkord:

4 kommentarer

helgemamma

06.05.2013 kl.22:32

Fjell er fjell :-) -det er deilig å gå seg svett og få en flott utsikt som betaling for strevet :-)

monica73

06.05.2013 kl.22:38

Så deilig med en fjelltur.Fin du er Hege :)

Grete

07.05.2013 kl.06:06

Ja mai er "grom"måneden :)) Anton er skikkelig grom han og på armen til matmor, tenker dere ikke angrer på og få det barnet i hus nei :))

fruensvilje

07.05.2013 kl.07:44

så koselig med fjelltur og så deilige bilder :))gleder meg til en liten tur ned i slutten av måneden :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits