Ut mot havet

 

Jeg har sagt det før og jeg gjentar gjerne til det kjedsommelige at jeg trekkes mot havet og nyter hvert et øyeblikk jeg får tilbringe der - kjenne lukta, høre bølgebruset, nyte synsinntrykkene, føle på stemningen... Alle sansene er i bruk, og det samme er ofte kameraet mitt, eller iPhonen når jeg er lat. ;-)

I dag gikk Anton og jeg 7,5 kilometer langs stranda. Jeg vet det nøyaktig for jeg bruker den kjekke appen SportsTracker, som jeg har skrevet om tidligere. ;-) Etterpå landet vi slitne, men fornøyde - jeg i solstolen og han flatet ut på terrassen. Selv om det var litt vind, var det fint å sitte ute hvis man bare hadde fleecen på. Ja, og litt til, selvfølgelig. ;-)

 

Et bilde som er verdt å dele var det jeg tok på turen. Jeg kaller bildet "Ut mot havet":

 Nå er det plutselig natt igjen, men jeg rakk da innom for å gi livstegn på bloggen, og det er det virkelig ikke hver dag i det siste jeg har fått gjort, så det sier vi oss fornøyd med. ;-)


Snart helg igjen - jippi! ...og god natt alle i hop!

 Stikkord:

4 kommentarer

Olgamors Finurligheter

03.05.2013 kl.11:41

Herlige vårbildet! Det skal bli godt med litt varme. Ikke mange ukene igjen nå :D

Helgeklem

Creativboligstyling.

03.05.2013 kl.12:25

Utrolig vakkert! Det er en helt spesiell ro ved vannet, så forstår deg godt Hege!

God helg! :-)

klem <3

fruensvilje

03.05.2013 kl.15:05

det var et vakkert bilde,kunne gått km på km jeg også langs dei vakre strendene hos dere

Katrine S.

03.05.2013 kl.22:16

Såååå nydelig bilde!! Misunner deg virkelig å bo ved havet... *savn*

God helg :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits