Vakre Hellestøstranden

 

Som jeg har skrevet tidligere er Hellestøstranden en av mine desiderte favorittstrender på Jæren. Lyset er ofte spesielt og vakkert. På den vakre stranda rett ute i havgapet vil årstid, vær og tidspunkt på døgnet avgjøre inntrykkene man får. Hvert besøk der gir en unik opplevelsen, og stranda svikter aldri.

Bildene jeg viser i dag tok jeg ved forrige besøk, som var nå i helga. Vi var der rundt solnedgangstid. Selv om det blåste friskt var det som vanlig en flott opplevelse.

 

 
Denne nyoppførte bygningen ligger vendt mot stranda og havet slik at det blir bemerkelsesverdig flott speiling i de store glassflatene rundt solnedgang.
Jeg liker den særegne arkitekturen og kunne godt flyttet inn hit på dagen!


Anton liker seg også på Hellestø. ;-)

 

 

Tidligere på dagen hadde vi ei god økt i hagen, og fikk både rusket godt opp i det gamle og plantet litt nytt. Nå er vi klare for utesesongen:(Alle bildene denne gangen er tatt med iPhonen. Det er jo så enkelt. ;-) Må nok skjerpe med angående "skikkelig" fotografering...)

 

Vi er inne i ei hektisk tid, og med ei helse som slett ikke er mye å skryte av, må jeg dessverre ofte nedprioritere bloggen. Veldig dumt, fordi jeg koser meg med blogging, og fordi jeg ser av lesertallene at det er så mange av dere som trofast titter innom til tross for at innleggene uteblir. Tusen takk for at dere er tålmodige med meg. ♥

 

I dag reiser vi til vogna på Brusand, siden det er fri i morgen (og vi liker oss så godt der!). Nå er det pakking på gang og så bærer det av gårde i tide til å få med seg kveldens episode av favorittprogrammet mitt på TV for tida - Grottenveien 1.

 

Jeg håper å være tilbake med mer blogging om ikke altfor lenge... Nyt vårdagen videre hva du enn sysler med!

 Stikkord:

2 kommentarer

Grete

30.04.2013 kl.15:41

Du har det nydelig du også ser jeg :))) Ønsker deg noen fine dager på stranda :)

fruensvilje

30.04.2013 kl.15:44

helt nydelig ,du tar no like fine bilder med ifonen som du gjør med kamera:)ønsker deg en fin dag videre og kos dere i vogna

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits