Sjøvettdagene

 

I dag har Sjøvettdagene blitt arrangert her på Hommersåk. Andrines klasse var blant deltakerne som fikk dra nytte av det kjekke og lærerike opplegget. Elevene gikk gruppevis til ulike stasjoner, hvor læring om sjøvett sto i fokus. Selv tok jeg turen ned i havna for å se på litt, jeg også. :-)

 

Bildene under viser litt av det de holdt på med:
(Bilder med andre elever enn Andrine har jeg anonymisert av hensyn til personvernet.)

 


Her får Andrine øve seg på livredding i praksis (HLR).
Regelen er 2 innblåsninger og 30 kompresjoner - du husker det vel, du også? :-)

 


Elevene står fint og lytter til en erfaren kursholder, som viser bilder og forteller om hva som forventes av oppførsel i naturen generelt og på sjøen spesielt.

 


Så fikk de komme ombord i den flotte, gamle skuta "Nordsjø" fra 1893.

 


...på vei opp igjen med et stort smil om munnen!

 

Deretter bar det hjem for Anton og meg, men jeg fikk tatt et dataljbilde av skuta før vi gikk: 

Tusen takk til skolen og Redningsselskapet som samarbeidet om å gi elevene en flott, minnerik og ikke minst lærerik dag!


 

Stikkord:

3 kommentarer

Elise kommenterer tilbake

17.04.2013 kl.14:52

Så gøy, det kunne jeg og tenkt å være med på :)

fruensvilje

17.04.2013 kl.15:48

dette var et flott tiltak,slike ting burde alle barn fått anledning til å være med på,og så deilig vær som dei hadde i tillegg da :))ps glemte å ønske dere en fin og hyggelig filmkveld i kveld :))

Grete

17.04.2013 kl.15:58

Flott og lærerikt :))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits