Back in business

 

Herlighet... Ikke hadde jeg trodd at blogglysten min skulle ligge i dvale i flere uker, men det har den jammen gjort. I dag våknet jeg heldigvis til sol ute og til ny blogglyst, så here we go again!

Siden sist har vi tilbragt mye av fritiden i vogna på Brusand, og jeg har slitt med en sviktende nakke (igjen). I dag har jeg fri, og kjenner heldigvis at det verste begynner å slippe taket for denne gangen. Jeg har ligget mer eller mindre strak et par dager. Når jeg har prøvd meg opp har svimmelheten sørget for å få meg til å innse at det nok er best jeg ligger. Haha. Ikke meningen å bruke bloggen til å klage, det er bare ment som noen fakta. ;-) (Til nye lesere: For noen år siden ble nakken min skadd i et treningsuhell. Den får ved ujevne mellomrom tilbakefall slik at jeg blir sengeliggende noen dager - les mer om dette under kategorien nakken min, hvis det skulle interessere, hehe.)

I dag skal Andrine være med på et opplegg om sjøvett på skolen. Det er nede i vågen rett ved her vi bor, så jeg tenker å prøve meg på en tur ned dit. Det blir første gang utenfor døra denne uka! ;-P

 


 

Vel. Tenkte jeg kunne vise fram noen bilder fra Brusand, hvor vi har kost oss masse denne våren...

 

Sånn ser det ut der vi holder til! Benn har nettopp snekret trappa foran "spikerteltet". Nå er det bare å finne fram urner og lykter og kjøpe inn noen planter og utemøbler, så er vi klare til sommersesongen. :-)

Vi koser oss masse... Her er det kaffepause i solveggen. :-)

 


En liten sniktitt inn til oss... :-)

 


Rett nedenfor vogna åpenbarer denne flotte, 5 kilometerlange sandstranda seg. Hele området er et naturparadis, med kjempefine muligheter for allsidig friluftsliv - og fotografering. På denne stranda går vi så og si daglig.

 


Ingen campingtur uten god mat!

 


Har flere bilder og blogginnlegg på gang (nå som jeg omsider er i gang igjen), så det er bare å henge på! 

Stikkord:

6 kommentarer

monica73

17.04.2013 kl.09:50

Så koselig dere har det der.Så utrolig fin strand.

Koselig du er tilbake her i blogglandia:)

Grete

17.04.2013 kl.10:07

Velkommen tilbake :) tenke på deg i går at nå var det lenge sea et livstegn fra den kanten, vurderte å skrive "bilder" i overskriften hihi men her er du igjen :) Ser flott ut på campingen deres, har jo kjørt ned der en gang og kikket, men nå har jo jeg også funnet mitt paradis, det kan du se bilder av inne hos meg ,0) Ha n flott dag videre :))

Creativboligstyling.

17.04.2013 kl.11:33

Så utrolig fint dere har det!! Vi har så lyst til å bygge et lite koselig hus hagen, med store glassvinduer og masse lys. Fint å ha som en liten plass å sitte i med gjester, eller når man vil være alene. Og spiker teltet deres var egentlig midt i blinken. Har dere bygget det opp selv eller kom det ferdig? :-)

Håper du vil få bedre dager fremover Hege, har svart deg ang Fibromyalgi, jeg ville ha sjekket det ut om jeg var deg. Du klager absolut ikke, det gjelder å ta hensyn til seg selv, og det kan vi mammaer være lite flinke til å gjøre. :-))

God å se innlegg fra deg igjen! :-))

Klemmer

helgemamma

17.04.2013 kl.13:46

kjekt å høre fra deg igjen :-) -Kjedelig med en nakke som svikter fra tid til annen da, håper det snart ordner seg!!

Ser ut som dere har det veldig fint med campingvogna. Virkelig en flott strand å gå tur på der!

fruensvilje

17.04.2013 kl.14:05

velkommen tilbake :))ikke greit å bli liggande med nakkeplager så det er godt å høre att du er på bedringensvei for denne gangen.

Så deilig feriestedet deres såh ut da,både innvendig og utvendig :)no er det bare å håpe att vinteren virkelig er over for denne gang

Med andre ord

30.04.2013 kl.14:12

Creativboligstyling.: Spikerteltet er kjøpt ferdig fra en lokal produsent som heter VestCamp. Vi er godt fornøyd med den, ja.
<3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits