Vellykket eggejakt

 

Tror jammen påskeharen har vært ekstra generøs med jentene våre i år. Her er i alle fall resultatet av årets vellykkede eggejakt:

 

To fornøyde jenter:

 

 

Har du sett noe til påskeharen, eller har han lagt igjen alle eggene her hos oss!? ;-)


5 kommentarer

Marit

30.03.2013 kl.18:10

Dårlig med påskeharer her!

For å være helt ærlig så har jeg absolutt ikke noe forhold til den påskeharen. Vi har aldri hatt det her i huset. Men påskeegg fikk ungene selvsagt, da de var små, søte og hjemmeboende. Uten å måtte leite etter dem. Det var mer sånn at lørdagsgodisen kom i et påskeegg istedenfor ei skål eller i en pose.

Nydelig vær hos dere også ser jeg. :o) Er det ikke bare helt fantastisk!?

anette

30.03.2013 kl.18:52

Wow, for en snill påskehare! Her i nord har han hatt litt vanskelig for å bære så mye i det fryktelige snøværet. Men det ble eggjakt i går morges, og både Ingrid og Kristian ble veldig fornøyde. I dag kom påskeharen med godteri fra Ole Kiosken som han mesterlig hadde gjemt på i over en måned. Ble både glede og mimring (og litt vondt i magen etter å ha spist litt for mye...he he). Klemklem :)

mimmimor

30.03.2013 kl.19:04

Det var påskeharen sin, det :) Litt av en fangst jentene gjorde. Riktig god påske, Hege.

fruensvilje

30.03.2013 kl.23:12

har nok ikke tatt med den tradisjonen fra Amerika nei,husker vi lette etter påske egg da jeg bodde der :))men et fylt påske egg fikk no barna våre nå påsaften kom lell :))det var ellers litt av en fangst jentene deres fikk

Lisbeth Pedersen

16.04.2013 kl.08:36

Litt av en påskehare det :) massevis av egg.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits