Drømmepåske

 

Vi feirer vår første påske som campere på Brusand, og for en påske! Været er upåklagelig og innbyr til fotografering, lange turer og kos i vårsola. Vi er jammen heldige!

Andrine tok bilde av BP og meg på dagens tur ved Ogna.
Lite visste vi om at ei viss linselus slo til... ;-)

Ser du den?

Benn tok dette bildet av meg, som viser hvor mye jeg koser meg i vårsola. ...og sånn går nu dagan... :-)PS! Tungvint å laste opp bilder her, så det ble ikke så mange som jeg hadde tenkt...

Stikkord:

6 kommentarer

fruensvilje

28.03.2013 kl.23:38

Hærlige bilder,dette må vere en drømmeferie:))nå savnet jeg plutselig campingvogna

Grete

29.03.2013 kl.07:15

Herlig med linselus :)) og samme herlige været som vi er velsigna med, kunne ikke fått en bedrestart på min nye tilværelse, både lange turer og bare å nyte været i godstolen ute.

Fortsatt god påske til dere alle :)

Marit

29.03.2013 kl.10:30

Det så absolutt ikke dumt ut dette, og jeg vet jo at de er en flott plass selv om jeg ikke har opplevd den i et så nydelig vær! :o) Kos dere videre.

anette

29.03.2013 kl.10:31

Så deilig!!! Herlige bilder og påskelykke over alt :) Vi skal straks ut på tur og håper at vi får ha solen med oss. Påskeklem fra meg til deg :):)

Olgamors Finurligheter

29.03.2013 kl.19:00

Ser ut til at dere har det helt greit ;)

Har vært på hyttetur, hærlig å være hjemme og på nett igjen :D

GlaPåsk!

helgemamma

29.03.2013 kl.23:30

Flotte bilder, skjønner at dere koser dere ja :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits