Vaffeldagen

 

Selvfølgelig har også vaffelen fått sin egen dag, og den dagen er i dag! Den markeres med gratis vafler på kjøpesentre og gode tilbud på vaffeljern mm. Vi har nettopp kost oss med nysteikte vafler til lunsj på terrassen utenfor vogna.

 

Vafler faller alltid i smak hos disse jentene, og ekstra kos er det jo når man kan nyte lunsjen utendørs. :-)

Tusen takk til alle som titter innnom bloggen min, og en spesiell takk til de som flittig legger igjen koselige kommentarer. :-) Her på campingen har vi tregt nett, så det tar for lang tid å laste ned deres blogger. Gleder meg til å titte inn til dere og lese siste nytt når påsken er over.

Blir det vafler hos dere i dag da?


6 kommentarer

anette

25.03.2013 kl.16:19

Hurra for vaffeldagen! Vi har feiret den med å gå ut og spise kebab og pizza, og nå er vi så mette at vaflene får vente litt, he he :)

erna aalberg

25.03.2013 kl.16:27

Ååå, det så bra koselig og ikke minst godt ut! Vafler er kjempgodt :-)

fruensvilje

25.03.2013 kl.16:33

ja nå fikk jeg iallefall lyst på vafler :))men tar det igjen i morgen siden jeg da har huset fullt av gjester.

Ser deilig ut der jentene dine koser seg i sola:))kos dere riktig godt i vogna

Grete

25.03.2013 kl.18:44

også jeg som skrev "bilder" i overskriften bare for din skyld i dag hihi

Vaffeldagen ja :) hadde jeg visst det skulle jeg ha steikt i dag, vi tok nemlig vare på resten av vaniljeisen fra i går med det i tankene, har ikke flytta fryseren serdu ;0) det får bli vaffler i mårå :))

Olgamors Finurligheter

26.03.2013 kl.00:06

Vi snylta på svigermor, hun stekte vafler da vi ramla innom. Herlig :D

hannahkongrod

27.03.2013 kl.18:25

Fin blogg og design!:)God påske

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits