Påfyll for mammahjertet


Da påskeferien var et faktum for skolejentene mine i går, kom Andrine hemmelighetsfull inn til meg med en overraskelse på ryggen. Hun hadde nemlig strikket ei flott ugle til meg på skolen:

 

Jeg blir alltid oppriktig glad når ei av jentene har brukt energi og omtanke på å lage noe til meg, og denne ugla var jo spesielt fin da!

Som lærer selv tar jeg den kreative ugleideen med meg og lar gjerne ugler bli strikkeprosjekt også på "min" skole når elevene etter hvert skal lære å strikke. :-)

Ugla har nå tatt plass i vrihasselgreina i stua og vokter oss mens vi nyter lørdagskvelden med TV, pizza og snop. ;-)

I morgen bærer det avsted på påsketur, men det blir en annen historie...

Stikkord:

7 kommentarer

23.03.2013 kl.21:43

Sååå koslig ugle, flinke Andrine :)

I gode og onde dager!

24.03.2013 kl.04:31

For en fin gave...flink jente det der.

jervveien16

24.03.2013 kl.06:52

Vet du hva, denne var bare så utrolig fin. Ble glad i hele meg når jeg så de friske fargene. Også tenk at den er laget med andakt og kjærlighet fra din Andrine. Bedre kan det ikke bli <3

Anniken

anette

24.03.2013 kl.08:48

Så fiiiin :) Håper dere får en superduper dag i dag :)

fruensvilje

24.03.2013 kl.15:08

Kjekt å se att barna fortsatt lærer strikkekunsten på skolen,og uglen var riktig så søt :))ønsker dere en fin påsketur

hobbyz.blogg.no

24.03.2013 kl.17:42

Den var skikkelig fin :-) må bare smile når jeg ser den :-) Så kjekt å få sånne gaver fra barna sine. God påske til deg og dine :-)

dandilion

24.03.2013 kl.19:36

Herlig ugle! Frøkna har kommet hjem fra skolen med påskepynt. Kjekt å kunne pynte med noe laget av frøkna vår :) Vår første påske som en familie på tre står for døra <3 Gleder meg til å introdusere henne for våre påsketradisjoner. Neste helg skal vi pynte hardkokte egg og gå ut og trille dem :)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits