God tur til Spania


I skrivende stund sitter Astrid og resten av spanskgruppa på flyet på vei til Spania. De skal tilbringe hele 10 dager i private, spanske hjem. Tenk hvor godt språklig utbytte det har forutsetning for å bli.

Som den hønemora jeg er har jeg sørget for at kofferten hennes inneholder det hun måtte trenge til enhver situasjon. Hehe. Nei, hun har vært dyktig med pakkingen selv, jeg har bare kommet med noen velmenende råd. Et proppfullt påskeegg med snop og overraskelser har også fått plass i kofferten hennes, og jeg har kjørt henne til skolen og sett henne vel avgårde.

Alt ligger tilrette for at hun får en uforglemmelig opplevelse og skaper minner for livet. :-)


Dette bildet sendte Astrid meg på mms og viser henne og venninna Iris på flyplassen. Ser ut som om de synes livet er helt all right... ;-)

Riktig god tur, jenter!

Glad i deg, Astrid! Ha det knallgøy, og oppfør deg slik at jeg ville vært stolt av deg. ;-)

7 kommentarer

Line

21.03.2013 kl.16:56

Vil du være med i en konkurranse om en ferie for to personer? Klikk på lenken min da og bli med du og nå!!! :D

anette

21.03.2013 kl.17:39

Åh, så gøy!! Reiseopplevelser er fantastiske minner å ha uansett om man er liten eller stor :) Ha en super helg, deilig at det straks er påskeferie :) Stooor klem <3 PS Tror jeg vet hvorfor du ikke kan kommentere bloggen min fra iPaden din, det har visst med Java å gjøre...

venkesstrikk

21.03.2013 kl.20:11

Så spennende. Elstejenta mi studerer i cordoba dette skoleåret. Spennende og utfordrende:-)

Grete

21.03.2013 kl.20:39

Så spennende med en slik tur da, tøft å skulle teste ut spansken sin hjemme hos folk :))

Mayse

21.03.2013 kl.21:52

Hei Hege! Skjønner at du er en hønemor, men er helt sikker på at Astrid oppfører seg slik at du kan være stolt av henne. God påske til dere som skal være hjemme!

Beste hilsener fra " Hønemormor" som også er i Spania.

Consuming

22.03.2013 kl.15:00

Så artig å reise på en slik tur! Takk for hyggelig hilsen og riktig god påske til deg også! :-)

jervveien16

24.03.2013 kl.06:49

For en fantastisk mulighet. Det må jo være toppen av lykke for ungdommen å komme seg ut i verden og oppleve den litt på egenhånd. Klart mamma-hjertet skal dunke litt ekstra, men bare på den gode måten ;) Håper hun får et herlig opphold!

Anniken

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits