Eigerøy fyr

 

Både Benn og jeg er glad i å oppsøke ulike fyr for å fotografere dem. Det er noe med fyr som tiltrekket, noe ubeskrivelig, egentlig. Kan hende det kan ha noe med muligheten for fotointeressen å gjøre. ;-) I helga kjørte vi fra vogna på Brusand og ut til Eigerøy ved Egersund for å gå tur til Eigerøy fyr. Man må regne en knapp time normal gange fra parkeringsplassen, og omtrent like langt tilbake igjen. ;-)

Da vi var der ute var det lav ettermiddagssol og flott vintervær. Det er fin tursti det meste av vegen, men mot slutten er det ulendt terreng. For å verne om dyrelivet, er det forbudt med hund fra 15. mars til 15. oktober, så vi rakk akkurat å ha med Anton før årets forbud trådte i kraft. Anton elsker jo å gå turer, så det ville jo vært synd om han hadde gått glipp av denne... :-)

 


Her skal du få et knippe bilder fra turen!

 

Eigerøy fyr.På vei ut til fyret stoppet vi og nøt nordvestutsikten ved dette utsiktspunktet.Utsikt den andre veien (sørover).Nesten framme ved fyret...På nært hold... Noe slitt, men absolutt fint.Slitt, gammel arkitektur, som jeg aldri kunne klart å gå forbi uten å fange med kameraobjektivet. ;-)Sola var i ferd med å gå ned da vi var på vei tilbake til bilen.
Jammen kom danskebåten forbi også... ;-)
Liker du å gå på tur, kan vi absolutt anbefale en tur ut til dette forblåste, men fascinerende stedet. Som vanlig på turer er det smart å ha med drikke og gjerne litt niste til velfortjent pause og/eller som motivasjon for å gå, om man skulle trenge det. ;-)
Stikkord:

7 kommentarer

Grete

14.03.2013 kl.13:38

Absolutt mitt favorittmotiv :)) jeg elsker også fyr, kanskje derfor jeg flytter til Lista ;0) Du kommer vel på besøk til meg når du skal knipse bilde av det fyret kanskje ? :))

Før vi kjøpte oss seilbåt pleide vi å leie hytte på Eigerøya og vår cocker spaniel Amy kommer fra en kennel der ute :))

Med andre ord

14.03.2013 kl.13:44

Grete: Så hyggelig å høre. Vi har jo (selvfølgelig) vært på Lista og tatt bilder opptil flere ganger, men passer det seg sånn at vi skal dit igjen og dere er hjemme skal du ikke se bort fra at vi ringer på døra. ;-)
Veldig flott på Eigerøy, ja. Ikke bare fyret som trekker oss dit...

Creativboligstyling.

14.03.2013 kl.15:05

Så utrolig flott!!

Mannen min er veldig glad i fyr og ønsker seg det som feriebolig, hehe. Så kanskje en vakker dag....;-)) Når vi vinner i Lotto!

For noen utrolige fine bilder du delte med oss, tusen takk!! ;-)

lulltove

14.03.2013 kl.15:07

Fasinerende og vakkert :) Elsker fyr, havet, gamle slitne rustne saker og fotografering, akkurat som du :)

Marit

14.03.2013 kl.15:32

Veldig enig både med fyrturer og fotografering! :o) Flotte bilder.

Brigitte Kvarsnes

14.03.2013 kl.23:03

takk for tipset.. dette kan være en flott tur i deilig sommervær med en liten pic-nic... Flotte bilder:))

monica73

14.03.2013 kl.23:11

Så nydelige bilder du har fått med deg derfra :) Kjempe gøy og ta med kameraet på tur!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits