Motivasjonsapp til telefonen

 

Mange av oss er ivrige brukere av smarttelefoner, vår "høye" alder til tross. Hihi. Selv må jeg innrømme at jeg bruker iPhonen min svært flittig, og jeg har jo funnet ut at ringing bare er en liten del av bruksområdet. Jeg bruker den mye til fotografering (noe som dessverre til tider går ut over bruken av speilreflekskameraet), og der bruker jeg ulike apper, som er med på å gjøre fotograferingen spennende. Bildedelingsappen Instagram er jeg "avhengig" av. Jeg har også apper til å ta bilder med og til å redigere dem med. Av andre apper jeg koser meg med nevner jeg Wordfeud og Mindfeud, som jeg fremdeles ikke har gått lei av. Du finner meg under nicket medandreord om du skulle ville kjempe mot meg. ;-) Facebookappen er selvfølgelig også et "must". Hehe. Appen til blogg.no bruker jeg når jeg blogger utenfor hjemmet, og det hender faktisk både titt og ofte. Snapchat synes jeg også er litt gøy. Der kan man ta et bilde og sende umiddelbart til andre som har samme app. Bildet vil bare vises i ønsket antall sekunder, maks 10, og deretter bli borte for godt. Mye moro man kan gjøre med den.

I går fikk jeg tips om en app av min bloggvenninne Marit med bloggen midtlivskrise, som jeg har testet ut, og som jeg vil dele med dere. Den heter SportsTracker, og gir meg umiddelbar motivasjon for å komme meg ut og trimme! Høres det ikke fantastisk ut? ;-) Du starter appen når du begynner å trimme (jeg har testet den på turer med hunden Anton). Appen sørger for å opplyse deg om hvor langt du har gått eller sprunget, hvor du har gått (viser ruta på et kart), farten du har holdt, hvor mage kalorier du har forbrent, og enda litt til. Når jeg kommer hjem kan jeg studere alt dette og finne ut hvor flink jeg har vært. Jeg kan lagre opplysningene i ei dagbok og gå tilbake og se på tidligere økter når jeg vil, og jeg kan se hvor langt jeg har gått sammenlagt. For meg er dette motiverende nok til å gå litt ekstra, litt fortere, litt oftere... Tou name it! Så får vi se hvor lenge interessen varer... ;-) Appen er gratis, det er jo også greit å nevne.

 

Har du et godt app-tips å dele med meg og leserne mine?

 

PS! Hvis det skulle være noen som ikke vet hva en app er (forkortelse for applikasjon), så er det altså et lite program man kan laste ned på smarttelefonen (eller nettbrettet), og som man kan bruke til mer eller mindre nyttig tidsfordriv. ;-)

 

Stikkord:

10 kommentarer

Marit

13.03.2013 kl.19:43

Den var såpass interessant altså! ;o) Må innrømme at jeg tror jeg er blitt litt hekta her, ikke på selve gåinga, men på resultatet som vises på appen etterpå. Håper for all del det varer!

Med andre ord

13.03.2013 kl.19:46

Marit: Hehe. Ja, hvis det er så lite som en app som skal til for å komme i form, da er vi solgt, vettu!
Klart det er resultatet som man blir hekta på. Gåinga er et nødvendig onde... ;-)

Tone

13.03.2013 kl.19:57

Hva heter du på Insta da? Moro å følge både på blogg og Insta! ;o)

Creativboligstyling.

13.03.2013 kl.19:58

Åh så bra!! Den skal jeg finne!! :-)) Melder meg selvsagt på appene du nevner, bruker iallefall Instagram mye, sååå gøy!! Trenger ikke interiørblader lengre, får jo det nyeste på instagram, så sparer mye penger der, hehe :-)) Tusen takk for tipset kjære venn.

Håper du har fine dager og at kroppen er snill med deg. God klem <3

Med andre ord

13.03.2013 kl.20:05

Tone: Jeg heter medandreord på Instagram og jeg, vettu! ;-)

Med andre ord

13.03.2013 kl.20:07

Creativboligstyling.: Ja, Instagram er superdupert! Håper du får glede av SportsTracker også, og at den "varer" leeeenge. ;-)
Takk for omtanken! Kroppen er det litt opp og ned med, men det er jeg jo klar over. Begynner jo å dra på åra, så må vel regne med at det er litt... ;-)
Kos deg i kveld, Kinemor! <3

Creativboligstyling.

13.03.2013 kl.20:24

Ja man må kanskje regne med litt plager med alderen, men ikke så gøy uansett ;-)

Kanskje det blir litt bedre med trenings appen da, merker at fysisk helse er super viktig på en vond kropp :-) Ha en fin kveld <3

Benn Peter

13.03.2013 kl.21:48

Tips på fotoApp: Kitcam, koster 14 kr, men den kan til gjengjeld mye mer enn alle andre fotoapper jeg har prøvd. Vil du ha kun en kameraApp, så er dette greia :-) Gir deg gode og skarpe bilder, mange anvendelige filter og rammer, og du kan stille hvitbalanse og eksponering etter at du har tatt bildet, samt mange andre nyttige funksjoner og justeringer.

Merethe

13.03.2013 kl.23:50

Kjære bloggger! Vi jobber med en markeds undersøkelse om klær. Alle som deltar i spøre undersøkelsen får et gave kort som takk for hjelpen. Kan du hjelpe oss? :-)

Consuming

15.03.2013 kl.18:26

Jeg bruker RunKeeper, samme type som SportsTracker. Veldig smart, og fint at den kan brukes enten man løper, går på ski, går tur eller hva. Er også som deg blitt hekta på Instagram, fantastisk moro. Skjønner ikke hvordan vi klarte oss før - altså uten iPhonen. God helg! :-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits