DIY: Superenkle bordskånere

 

Jeg skal på ingen måte skryte av at jeg er en racer på å lage ting, selv om jeg synes det er fryktelig moro de få gangene jeg lager noe jeg blir fornøyd med. Mitt kriterie er at det jeg lager må være fort gjort og lettvint, da tålmodigheten min med slike prosjekter er heller lav. ;-)

I dag har jeg laget noe som er så lettvint, og samtidig praktisk, at jeg tenkte jeg skulle vise dere. Kanskje noen andre også kan ha glede av ideen?

Jeg har laget to bordskånere (noen kaller det gryteunderlag) av ulikt materiale, men med samme prinsipp.

Den første lagde jeg av tovede ullkuler som jeg tredde på en tråd og bare knøt sammen, slik at den ble rund.
Slik ble den:
Den andre lagde jeg av store treperler, og den ble slik:
Enkelt og greit, ikke sant? Dette er jo også en ting man kan lage med elever eller sine egne barn, som stort sett uten unntak er kjempefornøyde når de får produsere gaver til sine kjære. ;-) Prinsisppet kan jo varieres i det uendelige etter egen smak. Jeg brukte bare det jeg fant i hobbykommoden min. De tovede kulene har jeg kjøpt på Kreaktiv (men er jo enkle å lage selv også hvis man liker å tove). Treperlene har jeg kjøpt på Søstrene Grene. Både ullkulene og treperlene er om lag 2 cm i diameter.


Liker du å lage ting?

 Stikkord:

3 kommentarer

MartheMikalsen

13.03.2013 kl.19:32

du har en utrolig fin blogg ! digger den.

du har fin header og et fint design, og bra med skrift og bilder.

stå på videre !! du kommer veldig langt med denne bloggingen !

Creativboligstyling.

13.03.2013 kl.20:22

Fint Hege! :-)

Jeg har også laget en med treperler, dekorativt og enkelt!

Grete

13.03.2013 kl.20:40

Morsom den tovede må jeg si :) kjekt å være litt kreativ, gir så mye glede i hverdagen :))

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits