Kjære alle sammen

 

Intet nytt er godt nytt, heter det. Og joda, det kan nok stemme også i mitt tilfelle. Jeg har hatt flere ukers pause fra bloggen, jeg har rett og slett manglet motivasjon til å sette meg ned for å skrive. Tusen takk for at dere tålmodig har ventet, og til og med tittet innom bloggen min mens jeg har glimret med mitt fravær. Heldigvis er alt vel med meg og mine. Jeg hadde bare behov for å gi bloggingen en pause og fokusere på andre ting...

I ukene som har gått har jeg blant annet funnet tid og rom for litt fotografering, vi har kost oss sammen i familien både hjemme og på Brusand, og jeg har fått vært litt sosial med venner. Det har vært en viktig og riktig prioritering. Helsa mi går som alltid opp og ned. Nå som jeg kjenner at våren er i anmarsj og sola varmer godt er det heldigvis flest av de gode dagene.

Lover å blogge oftere igjen framover og dele flere av bildene jeg har tatt de siste ukene. Her og nå starter jeg med noen få bilder fra en fototur Astrid og jeg hadde her om dagen i forbindelse med et fotoprosjekt hun har på skolen.

 

 

Denne karen var på vei ut i bølgene på Hellestø med surfebrettet sitt. Var det ikke en vakker ettermiddag?

 


Trekkuglene er på vei tilbake fra varmere strøk - et sikkert vårtegn!

 


En rekke trær på Malmheim i Sandnes suger til seg kveldens siste solstråler.

 

 

Nå står kveldstur med Anton på programmet, før jeg ser fram til å finne senga. I morgen er det jobb med yndlingselevene  før vi tar turen til Brusand og campingliv (igjen!). :-)

God natt, kjære deg! ♥

 

Stikkord:

8 kommentarer

fruensvilje

07.03.2013 kl.22:40

Så koselig det var å høre fra deg igjen :))og godt å høre att alt er vel med deg og dine.

Nydelige bilder som vanlig,det ser jo ut som sommer hos dere :))ønsker deg en riktig god natt,selv blir jeg borte en uke men når jeg kommer tilbake vil eg dele reisen vår i dei arabiske emirenter med dere :))

venkesstrikk

07.03.2013 kl.22:43

Nydelige bilde. En må prioritere her i verden. Sånn er det bare med den saken

Olgamors Finurligheter

07.03.2013 kl.23:17

Velkommen tilbake :D

Brigitte Kvarsnes

08.03.2013 kl.10:02

flotte bilder.. Ønsker deg en fin 8.mars:))

jervveien16

08.03.2013 kl.16:40

Nydelige bilder Hege. Spennende med fotoprosjekt.

Koselig med livstegn. Kos deg på Brusand :D

Anniken

Consuming

09.03.2013 kl.08:57

Helt ok med pauser fra blogging innimellom. Det skal jo være lystbetont, og ikke noe press. Ha en god lørdag! :-)

anette

10.03.2013 kl.09:58

Pauser trengs iblant, og da er det jo ekstra godt å finne tilbake til bloggegleden etterpå :) Her i nord har vi fått snø igjen, jaja, sånn er det bare. Innmari godt å kose seg inne når det blåser og sner ute ;) Ha en herlig søndag, klem fra Anette :)

10.03.2013 kl.20:59

En pause er lov.Men det var kjekt å se de utrolig flotte bildene dine igjen!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits