Mine 10 Mammut-favoritter

 

Yes! Mammutsalget er i gang!

Nå har du og jeg muligheten til å sikre oss gode bøker i alle sjangre til sterkt reduserte priser. :-) Siden jeg ikke kommer meg i bokhandelen før tidligst i morgen, har jeg tittet på mammutsalg.com og plukket meg ut noen favoritter.

 

Her er den foreløpige lista mi (som gjerne forandrer seg mye når jeg først er i bokhandelen og blar i bøkene!):

  

  • Første spørsmål - Davis Nicholls: En komedie om å bli voksen, om klasse og kjærlighet, familie og vennskap. Og om den uendelige avstanden mellom kunnskap og klokskap. (Før kr. 349,- nå kr. 99,-)

 

  • Jeg skal gjøre deg så lykkelig - Anne B. Ragde: Våren 1965, i et borettslag utenfor Trondheim: Åtte familier lever tett på hverandre i en verden av frodig livslyst og sosial kontroll. (Før kr. 369,- nå kr. 149,-)

 

  • Minner vi finner: Boken omhandler den mangfoldige verden som kalles bruktmarkedet. Om gjenstander som finnes i de tusen hjem. (Før kr. 298,- nå kr. 129,-)

 

  • Krukker med stil: Med vår i sikte er det kjekt med inspirasjon til planting i krukker på en ny måte! (Før kr. 349,- nå kr. 149,-)

 

  • Moderne spansk grammatikk: Nyttig for jentene, som lærer spansk på skolen, og for meg som henger med så godt jeg kan. ;-) (Før kr. 229,- nå kr. 99,-)

 

  • Øvelseskjøring: Siden jentene i tur og orden står foran kjøreopplæringen vil dette være en praktisk bok for oss. (Før kr. 399,- nå kr. 149,-)

 

  • Hjemmet vårt:  Denne boka er et nostalgisk tilbakeblikk på norske hjem de siste 60 årene. Spennende for meg med interesse for slikt... ;-) (Før kr. 299,- nå kr. 129,-)

 

  • Mette- Marit: Innrømmer at jeg liker å lese om de kongelige. Spørs om jeg klarar å la være å kjøpe denne. ;-) (Før kr. 399,- nå kr. 99,-)

 

  • Barnas store verdensatlas og Barnas store norgesatlas: Jeg er opptatt av at jentene mine skal få gode kunnskaper om norgesgeografien og rimelig god oversikt over verdensgeografien. Disse bøkene, som også gir gode kunnskaper via faktaopplysninger og illustrasjoner, vil være kjekke oppslagsverk i så måte. (Før kr. 298,- nå kr. 99,- pr stk)

 

Bøkene er ikke satt opp i prioritert rekkefølge.

 

Handler du på Mammutsalg? Har du noen favoritter å dele med meg?

 


Stikkord:

8 kommentarer

Anette

19.02.2013 kl.14:50

Her var det mange fine favoritter! Jeg har ikke sett meg ut noen bøker i år, simpelthen fordi hyllene er mer enn fulle av uleste bøker. Men jeg klarte selvfølgelig ikke å holde meg unna, så jeg kom hjem med Britt Karin Larsens trilogi om Finnskogen - samlet i en bok. Tror ikke den var del av Mammutsalget, men prisen var så fin at jeg ikke kunne la vær :)

Katrine S.

19.02.2013 kl.19:49

Moderne spansk grammatikk, du..?

Interessant... handler ellers gjerne på mammutsalg, og andre boksalg, og har derfor allerede nokså mange bøker stående i "kø" i bokhylla mi... Skal selvsagt lese dem en dag jeg får god tid :)

I gode og onde dager!

19.02.2013 kl.20:09

Mye bra å få tak i nå

olgamors finurligheter

20.02.2013 kl.09:35

Har fått hekleboka og er fornøyd. Snille gubben ;-)

Fin dag til deg :D

Klem

Med andre ord

20.02.2013 kl.10:17

I gode og onde dager!: Jepp! Det er det egentlig alltid. ;-) Nå er det gode priser i tillegg!

Med andre ord

20.02.2013 kl.10:18

Katrine S.: Ja, vi er jo litt "spanske" av oss, skjønner du! ;-)
Les bøkene dine en vakker da, du! Hihi.

Med andre ord

20.02.2013 kl.10:19

Anette: Håper du får lest alle de kjekke bøkene som står på vent slik at du med god samvittighet kan investere i noen nye! ;-)

Med andre ord

20.02.2013 kl.10:19

olgamors finurligheter: Så gøy! Ja, snill mann er viktig å ha. ;-)

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits