Fantastiske Annie!

 

Den verdenskjente musikalen Annie, som forteller historien om den syngende barnehjemsjenta som ender opp som adoptert av en velgjørende milliardær, går for tiden for fulle hus i Sandnes Kulturhus.

Jeg tok med meg Anna og Andrine på forestilling i dag, og forventningene våre var høye, etter positive anmeldelser. Vi ble ikke skuffet, for å si det sånn. Annie ble spilt av Siri Sæbø, som sang klokkeklart og vakkert til "ståpelskarakter" gjennom drøye to timers forestilling. Hun var det naturlige midtpunktet med sin sjarmerende, varme tolkning av rollen. Sammen med profesjonelle, voksne skuespillere og dyktige "barnehjemsbarn" skapte hun et stort, kulturelt høydepunkt for jentene og meg i dag.

Hunden Sandy spiller sin rolle med en slik overbevisning at en forholdsvis nybakt hundeeier som meg bøyer meg i støvet av beundring over hva de har fått til. ;-)

Jeg lar meg også imponere av kulisser, regi og rekvisitter. Det er flott at vi kan få til en så stor oppsetning her i Sandnes! Her er det bare å kjenne sin besøkelsestid og komme seg på kulturhuset.

Annie er fantastisk!!Det var fotoforbud under forestillingen. Bildene under er derfor av jentene mine, tatt i forkant av forestillingen:

 

Har du sett Annie på musikal eller film?

Stikkord:

7 kommentarer

lulltove

17.02.2013 kl.18:56

Husker at min datter Sarah som nå er 25 år og jeg så forestillingen for mange, mange år siden i Oslo. Den var helt magisk den gang som nå. Heldige er vi som får oppleve noe sånt :)

Nilmar

17.02.2013 kl.18:59

medandreord: Fin blogg :)

Grete

17.02.2013 kl.19:24

Jeg har bare sett den gamle filmen, så en tur på kulturhuset hadde sikkert jeg også likt, men mine jenter er ikke i rette alderen til Annie så jeg får vel vente til jeg får barnebarn hehe Flink vove, ikke noe problem det....ja hvis de ikke ser andre vover, katter, hører biler, folk på døra osv osv osv hehe

Bibi Kvarsnes

17.02.2013 kl.23:25

jeg har sett filmen, men ikke stykket.. Det er bestandig noe annet å se et teaterstykke. Da lever historien så mye mer.. Søte jenter du har:))

I gode og onde dager!

18.02.2013 kl.08:55

Bare elsker den...

Anette

18.02.2013 kl.16:52

Åh, så gøy!! Slike opplevelser lever man lenge på!! I forrige uke var vi på skoleforestilling på skolen der Ingrid går. De hadde satt opp et syngespill der alle elevene var involvert på en eller annen måte, både som skuespillere, scenearbeidere og i pr-avdelingen. Ingrid hadde rolle som fugl og både sang og hadde egne replikker, og vi storkoste oss alle mann!! Nå er forresten Jan Frode og Ingrid på Figgjo på vinterferie mens Kristian og jeg holder fortet her hjemme. Med bare halvannen uke igjen med åpne dører her på kiosken syns jeg det er best å jobbe så mye som jeg kan!!

Stoooor klem fra nord <3

Med andre ord

19.02.2013 kl.12:45

Anette: Lite er så herlig som når mammahjertet blusser som når våre håpefulle opptrer på scenen. ;-)
Forstår godt at du velger å jobbe disse dagene/ukene. Er det noe nytt på gang angående jobb for deg framover?
Stor klem tilbake til deg, Anette! <3

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits