Fri

Isolert sett kan denne overskriften tolkes vidt. Fri kan være så mangt. Man kan ha fri fra noe, fri til å gjøre noe eller man kan være eller føle seg fri. (Fri kan selvsagt også være et romantisk verb!)

For min del har jeg nettopp tilbakelagt en liten, (deilig!) friperiode fra bloggen, og har rukket å starte på vinterferien min. Dermed har jeg ei uke til fri disposisjon! I skrivende stund sitter jeg og nyter en lat morgen på vakre Brusand i et nydelig vintervær... :-)

Her har vi det godt! Vi nyter både fine turer og innekos. Samtidig småfikser vi litt for å få litt mer på plass i vinterteltet. Greit å ikke bare sløve hele dagen. :-)

Etter en god tur på strendene er det deilig å slappe av i sofaen med noe godt å drikke og litt interiørinspirasjon:

 

Bilder fra campen vår sparer jeg til vi har kommet litt mer i orden. :-)

Ellers er det verdt å vie plass til to av denne lørdagens hendelser:

1. Verdens beste Anita fyller 30 år i dag! Hipp hurra for deg, kjære Anita.
2. Det arrangeres VM i spark i hjembygda mi, Hurdal. Gratulerer med dagen, Hurdal, og lykke til med arrangementet. Heia jentene mine, Hanna og Klara, som skal delta!
(Internettet her går via mobilen, så både bilder og bloggingen blir gjort via den.)

.


3 kommentarer

Veronica

09.02.2013 kl.12:34

Så koselig!

Nydelige bilder :)

Nyt fritiden din.

Her skal det nytes snø, sol, blå himmel og 9-

klem Veronica

fruensvilje

09.02.2013 kl.15:39

God å høre att dere nyter livet,nydelige bilder virner også om att det sker i skjønne omgivelser :))såg reportasjen fra Hurdal :))såg jo rasende artigt ut da :))

Olgamors Finurligheter

09.02.2013 kl.16:53

Så herlige bilder. Og fri. Fint ord. Deilig med frihet. Ferie. Å være fri. Mmmm... Smaker godt og!

VInterferie om en uke her nord, da skal vi besøke mine foreldre. Snuppi gleder seg til å treffe sine besteforeldre :D

Fri!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits