Jeg lengter

Min skadde nakke har dårlige dager. Jeg må holde meg mye på sofaen og dagene føles lange og kjedelige. Kroppen verker også i muskler og ledd i kulda.

Jeg kjenner en rastløshet i kroppen, det er akkurat som om jeg bare går og venter på vårtegnene og motivasjon til å sette i gang med "noe". Jeg vil rett og slett ut av vinterdvalen!

Dette bildet sprer seg som ild i tørt gress på Facebook om dagen:

Det kan synes som om jeg ikke er alene om å være lei vinter og kulde. Samtidig er det unektelig vakkert ute, og mange friluftsentusiaster er i sitt ess om dagen, der de fyker avgårde på skøyter eller ski.

Jo visst har hver årstid sin sjarm, men for meg er det i vår- og sommerhalvåret jeg føler at jeg virkelig lever!

Sommerliv på terrassen er det jeg lengter etter!

Hvordan er det med deg - fornøyd med vinteren eller gleder du deg til vår og sommer?

9 kommentarer

Bibi Kvarsnes

23.01.2013 kl.17:29

du satte ord på min egen frustrasjon.. Nydelige bilder har du også. Kjenner du Publica Forlag? De holder til i Sandnes.. De skal utgi boka mi...

Martine

23.01.2013 kl.17:36

Digger Bloggen din

synnovesyr

23.01.2013 kl.18:08

Jeg lengter meg snart syk etter våren, nå er jeg møkka lei vinter og kulde. Nydleige sommerbilder...sukk...

fruensvilje

23.01.2013 kl.18:38

gikk meg en tur ut i dag,men så kaldt som det var ble det et heller kort møte med naturen.Ser virkelig frem til våren og lyse varme kvelder :))

ewymarie

23.01.2013 kl.18:49

Det er ikke før nå det virkelig har blitt litt vinter her, så ikke lei enda. Men vår, sommer og sol er absolutt min favoritt : )

Consuming

23.01.2013 kl.20:06

Gleder meg definitivt til vår, sommer og lysere dager. -17 her i dag. Brrrr....

mimmimor

23.01.2013 kl.20:34

Så leit at kroppen krangler. Som du ser er jeg skrivefør igjen - nå er utfordringen å ikke overdrive "friskheten". Håper du snart er på beina igjen og går inn i en god periode. Og mens vi venter på våren er det jo fint å bli minnet om hvordan det kan se ut når ikke det hvite ullteppet ligger over :)

Krisdine's blogg

23.01.2013 kl.22:48

Kulda er vakker men også vond. Men ikke så lenge igjen til de første vår tegnene. :-)

Mamelukk

28.01.2013 kl.23:28

Jeg er klar som et speilegg for sommer. Vanligvis liker jeg vinter, men nå gleder jeg meg til å være ute i hagen, på fjellet og i skogen. Det skal bli sååååå godt!!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits