Nytt til kjøkkenet Vi har måttet innse at et av grytesettene våre trengte utskifting, og har gått til innkjøp av nye. Eller rettere sagt - vi har kjøpt bare ei foreløpig, men har planer om å utvide med flere i samme serie. Vi har valgt Eva Trios "White Line" - en lekkerbisken av en gryteserie, som også skal være av høy kvalitet. Som navnet tilsier er serien altså hvit (både utenpå og inni), og i følge mine undersøkelser skal den også holde seg hvit etter lang tids bruk. Det gjenstår jo riktignok å erfare. ;-)

I skrivende stund står gryta med mat på kok for aller første gang, og jeg tenkte å vise fram vidunderet til dere, siden tida ble litt lang før maten er klar... Av og til er bloggen god å ha som et tidsfordriv! Hihi.

 


Vår nye gryte fra Eva Trio i serien "White line".

 

 

Kjekt og praktisk med skikkelige gryter!

Litt senere i kveld vil du få se kjøleskapet vårt også her på bloggen! Denne søndagen blir altså en kjøkkendag på bloggfronten. Jeg skal nemlig ta imot utfordringen fra Ewy Marie om å vise fram kjøleskapet. Så gjenstår det å se om noen kan være interessert i det!?

  

Stikkord:

7 kommentarer

Tove

13.01.2013 kl.16:28

er det invesjonsgryte?

Tiril-Marie

13.01.2013 kl.16:34

Stilig :)

Med andre ord

13.01.2013 kl.16:39

Tove: Hvis du tenker på induksjon, Tove, så ja! Disse grytene kan brukes på alle typer komfyrer. :-)

Med andre ord

13.01.2013 kl.16:39

Tiril: Ja, ikke sant! :-)

Marit

13.01.2013 kl.17:14

Flott gryte det. :o) Og nå kan jeg nesten ikke vente til du kommer tilbake med kjøleskapet .. ;o)

Grete

13.01.2013 kl.17:16

Var jo ei flott gryte da :) blir spennende å høre etterhvert om den holder seg kvit !

fruensvilje

13.01.2013 kl.17:33

dette var en flott gryte,tror ikke jeg har sett kvite gryter på butikken så no blir det spennende å se om den holder hva den lover

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits