Prosjekt lego er vel i havn

 

Jeg viste dere bilde av solstråla mi, som hadde fått "verdens største legoeske" til jul, og ivrig satte i gang med byggingen (se her).

Etterpå har del etter del blitt satt nøyaktig sammen, og jeg tenkte også å vise noen bilder fra prosessen underveis, og ikke minst det imponerende fine resulatet. Andrine har hatt litt hjelp av ei venninne, men ingen voksne har "blandet seg inn". Det er ei tålmodig jente som har sittet konsentrert time etter time for å få til dette:

 

 

 

Og slik så det ut underveis:

 

 

 


Full konsentrasjon. ;-)Så hva synes du? Har hun ikke vært flink, vel!? ♥

 Stikkord:

4 kommentarer

fruensvilje

31.12.2012 kl.16:52

så koselig og utviklande :))mye smått så kan godt tenke meg att dette tok sin tid :))

Katrine S.

31.12.2012 kl.18:54

Ekte romjul <3

Anettesbokboble

01.01.2013 kl.19:58

Fantastisk flink!! Ingenting er som julegaver som man virkelig ønsker seg :)

Olgamors Finurligheter

01.01.2013 kl.20:01

Lego er stor stas her og :)

Godt nyttår - vi følges i 2013 :D

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits