God jul!

 

Så blir det jul i år også... Nå lar vi det være som det er, det som er gjort er gjort, og det som ikke er gjort blir ikke gjort, heller... :-) Dermed er det på tide å ønske alle dere kjære bloggleserne mine ei riktig god jul! Tusen takk for de gangene akkurat du har tittet innom bloggen min og for alle kommentarer du har lagt igjen i år! Uten deg og de andre leserne hadde det ikke vært noen blogg.

Rett over nyttår har jeg holdt denne bloggen i live i 3 år! Jeg har blogget så ofte jeg har hatt tid, lyst og noe å blogge om, så bloggen har etterhvert blitt ei fyldig dagbok med bilder, meninger, tips, hverdagsliv - for å nevne noe. Jeg holder det gjerne gående lenge til, jeg, så lenge jeg merker at dere henger på.

Nå skal jeg la internett få "puste på ei stund" og heller kose meg denne kvelden før kvelden og nyte at både huset og jeg er klare for julefeiring!

 Med årets julekortbilde ønsker jeg hver og en av dere ei riktig trivelig julehøytid!
Skap minner og ta vare på hverandre... ♥

  

4 kommentarer

Grete

23.12.2012 kl.18:14

ja vi holder visst ut her på bloggen :)) men som du sier, har jo blitt en grei dagbok over oppturer, nedturer og bilder :)

God Jul til deg og dine :) klem :)

synnovesyr

23.12.2012 kl.18:28

Ja det er koselig og blogge,treffer masse hyggelig fok her inne. Ønsker deg og dine en riktig god jul:) klem

fruensvilje

23.12.2012 kl.18:53

riktig god jul til dere også,jeg kommer nok til å henge på i året som kommer også jeg :))et nydelig julekort av trekløveret ditt

Katrine S.

23.12.2012 kl.22:00

Så fine - og ulike - jenter du har!!

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits