En spennende og innholdsrik dag

 

En travel morgen i heimen har nå roet seg. Jentene er sendt avgårde til årets siste skoledag - en skoledag utenom det vanlige for alle tre. Noen skal på gudstjeneste, noen spiser julegrøt, noen får karakterer som belønning for høstens strev, mens noen skal på nissefest! Kaker, brus og kostyme er på plass, sammen med forventingene. Alt er som det skal være. :-)

 

Slik så veslejenta ut før hun gikk avgårde i morges:

 

 


 

Rett over kl. 8 fikk jeg med meg et fint innslag fra hjemkommunen min, Hurdal, som ble stemt fram som Akershus' bidrag til God Morgen Norges rundreise i landet vårt. TV2 hadde filmet mye av de sunne og flotte tilbudene Hurdal har å by på, og jeg kjente at jeg var litt stolt. :-) Bra reklame for Hurdal var det! Noen som fikk det med seg?

Nå skal jeg julefikse litt her hjemme, før jeg tar turen til sentrum for å møte min kjære venninne, Marta, til lunsj og kos. Det gleder jeg meg stort til...

I dag er det vintersolverv, eller dagen da "sola snur", som vi sier. Det betyr jo at vi går mot lysere tider, dere. Heeeerlig!!

 

Dette tegner til å bli en kjempebra dag!Stikkord:

5 kommentarer

ernashus

21.12.2012 kl.09:54

Herlig med solsnu! Ha en kjempefin dag, klem :-)

fruensvilje

21.12.2012 kl.09:57

ei riktig så søt og sjarmerende lita nissejente :))

Jeg fikk med meg innlegget fra Hurdal,ja det såg ut til å være et godt sted å bo,likte også norges minste kjøpsenter :))ønsker deg en fin dag og kos deg på byen

jervveien16

21.12.2012 kl.20:23

Også vi som glimtet innom frokost TV i dag. Må ha vært i halvsvime ettersom jeg ikke fikk det med meg :P Har fått med meg at de var kandidat, men ikke at de vant. Morsomt. Hurdal er jo nabokommunen vår, men veldig forskjellig fra vår egen, Man kommer liksom litt lengre på landet når man entrer Hurdal :) Gratulerer med seieren kjære Hurdøling (er det sånn det skrives?).

Endelig kan julefreden senke seg i heimen. Siste skoledag og siste dag i barnehagen for i år. Nå skal vi bare spise og kose oss.

Nydelig nissejente på vei til siste skoledag. Ønsker dere en forrykende førjulstid :D

Anniken

Anne

22.12.2012 kl.21:16

Hei!

God jul til deg og dine, Hege! Håper dere har litt bedre vær og føre nå enn for noen dager siden.....

Anne

wendysinfamilie

22.12.2012 kl.23:18

Nydelig lita nissejente på siste skoledag før juleferie.

God førjuls helg.

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits