Snøkaos

 

Når snøen laver ned i over et døgn i Rogaland blir det mildt sagt kaos!!

I dag er Astrids skole stengt og Annas skole åpner til andre time pga snø... Det råder fullstendig kaos på veiene. Jeg må begi meg ut på veiene for å gå i et møte. Kan ikke si jeg gleder meg... ;-)

...men ingenting å si på utsikten ut av vinduene mine nå nettopp:

Er det snø hos deg?Senere i dag blir det Luciaopptrinn med Andrines kor nede på senteret. Blir garantert stemningsfullt. :-)

Ønsker alle en perfekt Luciadag i snøen!!

Stikkord:

6 kommentarer

Grete

13.12.2012 kl.10:00

Kaos ja ! vi hadde jo togkaos som du sikkert har lest og veien hjem fra stasjonen var ikke brøytet, men drosja fikk oss trygt i hus, til slutt !

fruensvilje

13.12.2012 kl.17:08

Det er jo vakkert da og setter den rette stemningen nå i adventstiden :)) lite snø hos oss,akkurat passe så gresset er kvitt :))kos deg i kveld

Katrine S.

13.12.2012 kl.18:41

Åh, det er så moro for oss bønder å lese om kaoset som oppstår når byfolk får litt snø ;)

Allis

13.12.2012 kl.21:17

Syns synd i dere i dag!!!! Håper at snøværet ikke trekker nordover... hjææælp . Vi har hatt noen fnugg i dag men bank i bordet så stoppa det opp.

Ha en strålende flott førjulstid videre :)

Krisdine's blogg

13.12.2012 kl.23:13

Så det på nyhetene idag. Men for meg så synes jeg det så koselig ut. Fra Finnmark jeg.. Så ser ikke hvorfor det blir så kaos. :-P

monica73

17.12.2012 kl.17:37

Har fått med meg at dere har kaos der nede nå ja.Måtte ringe broren min her om dagen for og høre om de fortsatt lever;)Så på nyhetene!

Klem

Skriv en ny kommentar

Med andre ord

Med andre ord

44, Sandnes

Fornøyd mamma til 3 skjønne jenter på 10, 14 og 16 år, samt dvergschnauzeren Anton, og samboer med min kjære Benn Peter. Livet fylles med aktiviteter som foto, interiør, reiser, lærerjobb, litt trimmings og ikke minst et koselig familieliv. Jeg er positiv, impulsiv, systematisk og en smule kreativ, og dermed spretter det titt og ofte ideer inn i det lille hodet mitt. ;-) Bloggen min vil dreie seg om alt dette, og sikkert enda litt til! Alle fotografiene på bloggen er tatt av meg med mindre annet er oppgitt. Ingen kopiering, takk. :-) Om du vil nå meg på e-post er adressen hege-70@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits